Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_autorka

partner wyłącznie od seksu?

Polecane posty

Gość gość_autorka

Po 1,5 roku zaczęłam sypiać z facetem z którym wcześniej "krecilam ", teraz nasze relacje zamykają się do wiadomości "Kiedy sex?". Sama nie wiem czy podtrzymać taką znajomość czy nie?

Gość gość
jak chcesz miec normalny zwiazek, to nie ma sensu. dostajesz tylko ochlapy, chwile zapomnienia. szkoda tracic czasu na takiego faceta

Gość stciviony
racja, popieram

Gość gość_autorka
Czyli lepiej nawet tego nie zaczynać tak naprawdę? Hymmm tyle że w sumie przydałby się ktoś kto by mnie zaspokoil seksualnie bo jestem strasznie wymagająca a stwierdziłam że on zaspokaja mnie do cna więc dlatego waham się przed podjęciem decyzji.. Mnie właśnie także nie chodzi o stały związek, bo raczej wiem że na tym polu ten facet się nie sprawdzi. Dogadujemy się dobrze i lubimy dużo żartować ale wiekszego uczucia chyba nie ma..

Gość gość_autorka
I tu właśnie pojawiają się schody bo mnie by wcale ten układ nie przeszkadzał :P Ale boję się ze on zacznie się angażować i coś poczuje albo ja zaczne coś czuć a to może przynieść złe skutki.. Bo wiadomo nie od dziś ze sex zbliża i może to się skończyć zle.

Gość gość_autorka
Hymmmmm?

Gość rozepchane_słoneczko
A jak seks to tylko analny .:)