Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szczęścia do ludzi

Polecane posty

Gość gość

Czy taka osoba ma szansę mieć kiedykolwiek chłopaka, znajomych?

Gość gość
Ciężko powiedziec, ja nie mam szczęścia do przyjaciół, wszyscy którzy nimi podobno byli okazywali się hmm bardzo interesowni, fałszywi. Chyba czasami sami przyciągamy takich ludzi do siebie :/

Gość stciviony
tez tak mam

Gość gość
Nie ,o ile jesteś przedmiotem a nie podmiotem dla ludzi których morale jest dnem dna.

Gość szarik na102
Szczęscie nie ma szczęścia do mne,i h*j!

Gość wiosnaaa
Ja też nie mam szczęścia do ludzi i pocieszam się tym, że lepiej nie mieć przyjaciół niż mieć fałszywych czy wykorzystujących. Jedyna koleżanka, którą posiadam jest wtedy, kiedy nie ma co zrobić ze swoim czasem i chce pogadać ale też zrobić wywiad, co u mnie ciekawego, żeby poźniej przekazać to dalej. Dlatego unikam jej jak mogę. Porażka z tymi ludźmi:-/

Gość gość
Jest we mnie coś dziwnego, co sprawia, że nie jestem przez ludzi zbytnio lubiana. Tzn. teoretycznie nikt do mnie nic nie ma, dużo ludzi jest dla mnie całkiem miłych, ale też nie ma mowy o zapraszaniu na imprezy, spotkania itp. Mam co prawda grupę bliskich mi osób, którzy mnie lubią, ale mnie to nie wystarcza, może dlatego, że większość z nich mieszka w innych miastach. Z facetami też jakoś średnio. Nie jestem jakaś brzydka, figurę też mam całkiem niezłą, charakter też mam znośny, a mimo to ciągle jestem pomijana jako kobieta.

Gość gość
Wiosnaaa, znam to. Ze mną też "przyjaciółka" kontaktuje się tylko wtedy, gdy ma wolne, gdy nie gotuje, gdy ma interes, gdy nie ma jej faceta albo jest czymś zajęty. Życie. Kwiatuszek z okazji naszego dnia 🌼 :)

Gość gość
Jestem przybita i żaden Dzień Kobiet tego nie zmieni. ;(

Gość Wiosnaaa
Może mamy ta samą "przyjaciółkę" :-). Najlepszego (lepszych koleżanek wokół nas)