Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka z pracy len

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie mi prosze czy ja nie daje sie wykorzystywac? Chodzi o to ze w pracy dziewczyna zaszla niedawno w ciaze i podobno dlugo sie starali. Jakis tydzien temu napisala mi kartke zebym powycierala kurze.na gornej polce bo ona nie bedzie ryzykowala wchodzenia na stolek. Pytam sie o to dzisiaj bo 2 dni temu przyszedl towar i ona byla i wczoraj tez a na polkach balagan, nieposkladane i tak jest praktycznie z kazda rzecza. Jak myslicie czy skoro ona ma czelnosc zwracac mi uwage to czy ja tez nie powinnam miec oporow? Mam ochote jej zostawic kartke a na niej napisac co mi lezy na watrobie. Co w ogole o tym wszystkim myslicie.

Gość gość
Up

Gość marchefffka
powiedz jej, ze jak nie daje sobie rady w pracy to niech w********a na zwolnienie. księżniczka y****a

Gość gość
Gdybyś była czlowiekiem wyrozumiałym to bys zrozumiała dziewczynę Dlugo starała sie to i teraz jest b.ostrożna .Poczatek ciazy dla niktorych kobiet jest bardzo trudnym okresem ,nie kazda sie dobrze czuje ... Zwolnienie ? Ludzie to nie czasy gdzie chodzilo sie na L4 bez konsekwencji .Co niektórzy chyba jeszcze nie wiedza o tym ..

Gość gość
jeśli ciąża nie jest zagrożona to nic jej nie będzie, a jeśli jest- to lekarz jej da zwolnienie, kobiety w ciązy nie można zwolnić

Gość gość
Takl tylko po nia przyjezdza czasem facet to on moglby cos zrobic, a jesli chodzi o poskladanie rzeczy na polkach to to az takie ciezkie nie jest robi to na odwal sie. Dostajemy taka sama kase i jka mam ciagle za nia zapieprzac?

Gość gość
A skad to mozna wiedziec na poczatku ciazy czy jest zagrozona czy nie ?? Gdyby bylo wiadomo to nie dochodziło by do tylu poronień . Nie dziwie sie dziewczynie ze jest ostrozna jesli dlugie były starania o dziecko .Poczatek ciazy to chce donosić .Jasne chyba .

Gość gość
ale nie usprawiedliwia to świetej krowy do zwracania uwagi innym i zostawiania glupich karteczek. Ona powinna jedynie POPROSIĆ, a nie wymagac! i powiedz jej to wprost!

Gość gość
aha, no tak, bo "starala sie dlugo", chce uwazac itd ale jednoczesnie chce chodzic do pracy, nie wypelniec swoich obowiazkow i jeszcze takie same pieniadze dostawac. Niech sie najpierw zastanowi co jest dla niej wazniejsze, czy ciaza czy praca, bo tak to sie nie da, skoro ona swoje lenistwo usprawiedliwia tym, ze dlugo sie starala, to niech sie tego trzyma i w********az firmy,niby z jakiej racji ktos ma za nia robic? Postawila na dziecko to niech spada skoro nie radzi sobie z praca

Gość gość
Boszszsz jakie te kobiety drazliwe .Na bank same nie rodziły albo nie miały kłopotów z utrzymaniem ciązy . Co za świat .:-(

Gość gość
skoro ktos maproblem z utrzymaniem ciazy to niech lezy w domu proste raz zrobisz cos za krowe to potem staje sie to jej nawykiem, niedlugo nawet odniesc filizanki nie bedzie w stanie, bo "boi sie o ciaze", takie to uwazaja, ze wszystko im sienalezy a ludzie powinni wokol nich skakac, cos im sie w glowach p********* Praca to praca, nikt nie bedzie nikogo wyreczal, boisz sie o ciaze to siedz w domu. A u siebie w domu niech sobie lezy az do bolu i wymaga od wszystkich nawet obcinania paznokci od stop, nikt jej tego nie broni

Gość gość
nikt jej w ciaze zachodzic nie kazal. teraz to jej problem

Gość gość
powinnas z nia porozmawiac, mysle,z e jak ona potrzebuje jakiejs pomocy to powinna cie poprosic a nie kartki zostawiac, rozumie ze nie bedzie scierac kurzu ze stolka itd ale nie jest ksiezniczka, tylko takim samym prcownikiem jak ty, wiec powiedz jej o tym, ze nie podoba ci sie ze ci rozkazuje, powiedz ze jak cos chce to niech poprosi.

Gość gość
Tak tylko ona juz widocznie w ogole nie bedzie scierac kurzu.bo bedzie sie bala. Kurzy nizej tez nie starla bo niue chcialo isc jej sie do sklepu po recznik papierowy a ma doslownie 2 kroki. Dzis ja kupilam ale kurzy tez nie poscieralam, zobacze czy ona to jutro zrobi. Rzeczy na polkach nie poskladane tylko rozpieprzone, a szefowa mi ostatnio uwage zwracala. Dlatego zostawie jej kartke bo mam taka sama kase jak ona a robie wiekszosc jak nie wszystko! Mam jej dosc. A to ze ona teraz jest w ciazy to wymowka, bo ona pracowala w sasiadujacej z nami firmie ktora zamkneli i kierowniczka sasma mowila ze jej sie czesto nic nie chcialo.

Gość gość
Hej zostawilam jej kartke w sobote a w niej ze szefowa zwrocila mi ostatnio uwage na to jak bylo poukladane na polkach i poprosilam ja ze jak jej sie cos skonczy to zeby odrazu szla na sklep i to kupila. A ona mi napisala ze jak juz szlam na sklep to moglam tez kupic plyn do szyb, ze moglabym wlewac wody do czajnika zeby miala na rano, zebym robila cala litanie rzeczy tak mnie tym wkurzyla ze chyba porozmawiam z szefowa zeby zamknela firme bo juz miala taki pomysl. Wole nie miec pracy niz pracowac z ta jedza.