Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzuszsek po ciązy

Polecane posty

Gość gość

Hej Mam 19 lat jestem po mojej pierwszej ciąży obecnie jestem 7 miesięcy po porodzie mam mały problem ponieważ mam jeszcze dość duży brzuszek a ćwiczę, jestem na diecie oraz mam wiele rozstępów pogodziłam się z nimi ale nie wiem co z pępkiem po porodzie został lekko wypukły i zrobił się brązowy wygląda okropnie.Smaruje się kremami ujędrniającymi ale mam cały czas wiotką skórę.Mam do was pytanie czy jest szansa że zrzucę zbędne kilogramy oraz czy pępek wruci na miejsce?Jak było u was?Czy mam się czego wstydzić? oto zdjęcia: http://i.pinger.pl/pgr104/ee0284da00133e1c523d0e0a/ http://i.pinger.pl/pgr348/cfa05e60000ae9c7523d0e03/

Gość gość
Brzusze zrzucisz z czasem ale pępek raczej taki ci zostanie.

Gość dawalla
przepraszam za szczerosc ale wyglada to dosc blehh paskudnie :x wolno ci to idzie z brzuchem :x ja po 2 mies mialam jak przed ciaza a przytylam 25kg! rozstepow nie mialam bo smarowalam oliwkami i kremami plus masaze 4 razy tyg jak na tak mlody wiek wyglada to dziwnie niezadnbanie wspolczuje

Gość dawalla
p.s. dlaczego nie zabierasz sie za rozstepy sa fioletowe (o ile zdj obrazuje to dobrze) mozna jesczzce zawalczyc dopiero jak sie zrobia biale juz nic nie zrobisz :/ matko 7mies i NIC nie robilas??!!! rzeznia!

Gość gość
Ja w ciąży przytyłam 23 kg po porodzie miałam anemię więc brzuszek nie zniknął dopiero teraz zaczełam ćwiczyć brzuszkiem się nie przejmuje bo go zrzucę rozstępy zbledną ale nie wiem co z pępkiem jest okropny, brzydki wstydzę się go przed ciążo często chodziłam z odkrytym pępkiem teraz bym wyglądała okropnie.A wy co sądzicie powinnam się go wstydzić na plaży i przed chłopakiem?

Gość gość
wiem wygląda teraz że przez 7 miechów nic nie zrobiłam ale jak już pisałam miałam dość silną anemie więc nie dawno zaczełam ćwiczyć i wogule.

Gość Mateo_28
ale paskudztwo fuu :P

Gość gość
Pewnie noś na wierzchu, pochwal się, jest co pokazywać, bebech jak u 70-letniej baby... Ułomna jesteś? :-O

Gość gość
ale wy wszyscy okropni jesteście. Brzuch nie wygląda źle, rozstępy z czasem zbledną zobaczysz. Jak będziesz dalej ćwiczyć to brzuch będzie szczuplejszy:). Daj sobie więcej czasu.

Gość KotiKoti
moze sport tutaj pomoze. wiele dziewczyn w twoim wieku wyglada duzo gorzej chociaz nigdy nie byly w ciazy. Na kafe wszystkie piekne zadbane i chudsze niz przed ciaza. Moze jakies zabiegi kosmetyczne? poszukaj w necie.

Gość gość
a co ma anemia do lenistwa i braku cwiczen to raz a dwa, co to za nieudacznik robil, a raczej nieudalnie probowal robic ci progi w domu?

Gość gość
a co to za blizna nad pepkiem?

Gość gość
A co ma anemia do tego ? Ja całą ciąże niestety miałam anemię, chociaż cały czas przyjmowałam żelazo i po ciąży to samo :O U mnie nie widać, że rodziłam. Zero rozstępów, zero brzucha.

Gość gość
Szczerze to twój brzuch najlepiej nie wygląda moim zdaniem nie maż się czego wstydzić przed chłopakiem ale bluzek odkrywających pępek jednak bym nie ubrała.Zawsze po każdej ciązy zostaje ślad.

Gość gość
na rozstępy nie ma się wpływu przemądrzała idiotko.

Gość gość
Zobaczysz brzuch z czasem wruci do normy ale pępek raczej ci taki zostanie ale nie przejmuj się w konicu to tylko pępek ja też przed ciążą mialam ładny pępuszek a teraz płytki i rozciągnięty zobaczysz po roku będzie wyglądał inaczej.

Gość gość
Masz 19 lat zobacz jaka gruba jesteś, rozstępy na brzuch oraz wstręty pępek ja jestem po 2 ciażach i wyglądam lepiej.

Gość abazurra
tez mialam anemie po ciazy al to nie wyklucza aktywnosci fizycznej! moja siostra ma anemie od 5 lat a skonczyla AWF moim zdaniem glupia wymowka zeby nic nie robic

Gość mloda mamusia 91
niestety kochana w Twoim wieku najlatwiej jest zaleczyc pociazowe blizny z wiekiem jest cosraz gorzej niestety widze tu tylko zaniedbanie i tyle w wieku 19 lat skora jest jezcze mloda i latwo wraca do normy a tutaj FIOLETOWE orzstepy na ktore mozna bylo cos zaradzic 7 mies temu!

Gość gość
Dajcie już spokuj młoda jest pierwsza ciąza.Powiem ci że jak troche popracujesz nad sobą to zrzucisz brzuszek popracujesz nad jego wyglądem a pępek to tylko pępek.

Gość gość
Autorko,podczas kapieli musisz pepek myc porzadnie,to brazowe sie zmyje

Gość gość
mlodoscia glupoty nie tlumacz!!!

Gość gość
Miałam podobny przypadek też miałam brzuch prawie taki jak w ciązy 5 miesięcy po porodzie ponieważ tkanka po cięciu cesarskim się nie zagoiła oraz macica powoli się obkurczala ,a pępek narazie ci taki zostanie tylko nawed jak będzie cały wklęsły to brązowe raczej ci zostanie.Sorki ale musze ci przyznać twój pępek jest brzydki.