Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pochwalcie sie mamusie co dostalyscie na DZIEN KOBIET

Polecane posty

Gość gość
a z czego dokładnie?

Gość gość
Dns obiad na dzień kobiet ?buahahahaa

Gość gość
a mi jest przykro jak cholera. Mój - Mamie dał kwiatka, Tesciowej dał kwiatka, Babci dał kwiatka, Kuzynce dał kwiatka. O mnie zapomniał. Fakt, że od rana bylismy razem w miescie i nie chcial pewnie przy mnie mi kupować bo glupio no ale cóż mógł to zrobić wczoraj.... zapomniał.

Gość gość
a dla mnie mój mąż sprawił cudowny prezent- nie jest to nic rzeczowego, ale udało mu się zdać bardzo ważne i długie testy i dostał bardzo dobrze płatną pracę! Jestem z niego taka dumna, że nie mogę usiąść na miejscu z radości :) Tak bardzo się postarał! Za niedługo wróci i spodziewam się, że będą kwiaty i winko w nocy :) a może i coś jeszcze hehe :)

Gość gość
Moj właśnie przyszedł z 3 synami :D i każdy w łapce po kwiatku a stary duży bukiet :D

Gość gość
nic, bo niby od kogo? :(

Gość gość
Książki które sama sobie wybrałam, takie typowe babskie czytadła, i wolne popołudnie i wieczór...

Gość gość
a STARY duzy bukiet heheheh kocham was kobietki :)) a moj luby 1500km odemnie :((

Gość gość
Nic..nawet życzeń mi nie złożył!

08.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dns obiad na dzień kobiet ?buahahahaa xxx a tak - obiad :D mąż zrobił pyszny obiad :D śmieszne jak k***a mać ;)

Gość gość
Moja przyjaciółką Rosjanka zadzwoniła z życzeniami :)

Gość gość
Ja dostałam wielkie gowno, tylko w lidlu różę od obcego faceta,

Gość gość
wielkie gowno, nie zadzwonil, kontynuowalismy klotnie smsowa, ale od dniu kobiet sie nie zajaknal... a ja nosze jego dziecko... :/

Gość gość
i dzieci tez sie pojawiły bo widzę słowo "buahahaha" co raczej obecnie używają dzieci z podstawówek hehe ja nic nie dostałam bo mój jest za granicą od stycznia ale w lutym perfumy dostałam na urodziny :D

Gość gość
Ja od narzeczonego dostałam piękną różę a od przyszłego teścia moje ulubione winko :-)

Gość gość
Od męża dostałam bukiet tulipanów. Od jednego brata moje ulubione batony x kilka sztuk, trafił - wie co lubie hehe;) Od drugiego brata długaśną czerwoną różę. Od Taty czekoladę truskawkową Shoggetten mniam Córcia od tatusia dostała również bukiet tulipanów Od dziadziusia czekoladki Od jednego wujka(mojego brata)- długaśną czerwoną różę Od drugiego wujka(j/w) paczuszkę słodyczy AAAAA i dostałyśmy po kwiatu od kolesia w lidlu.

Gość gość
a ja nic nie dostałam:(

Gość gość
od męża 3 róże od synka różę od taty 100zł od jednego szwagra sms z życzeniami , drugi przez telefon złożył życzenia od kolegi z którym daaawno temu chodziłam do klasy wiadomość na FB z życzeniami a właściwie był to wiersz:P

Gość gość
Nic :( nawet życzeń...

Gość gość
od męża tulipana od bratanka czekoladę od taty czekoladę w pracy tulipana i czekoladę

Gość gość
mój powiedział, że to święto komunistyczne :)

Gość godg
Ja w przeddzien jak wrocilam poznym wieczorem z pracy to jak wysiadlam z autobusu to czekal na przystanku na mnie narzeczony z ktorym udalam sie do domu a w domu on do mnie z tekstem zdejmuj buty, zmieniaj na kapcie raz dwa.. i zaraz wchodze do domu a tam pachnie, wszystko sie blyszczy... wiec pytam a co Ty wszystko sprzatales? a on, ze tak, taki prezent mi zrobil z okazji jutrzejszego dnia kobiet zebym jutro nie musiala nic robic ( bo takie mialam zamiary zeby w sobote wspolnie z nim posprzatac dom ) Posprzatal dol i gore, poodkurzal, pomyl podlogi, kurze poscieral, zmywarke rozpakowal, lazienki cale wyszorowal, jak w muzeum a jak skonczyl o tym mowic to jeszcze dal mi piekna czerwona roze i buziaka wiec to dostalam w przeddzien dnia kobiet a 8 marca dostalam tulipana od brata i tulipan od jego 4letniego synka.

Gość gość
Ja nic nie dostałam , przykre :(

Gość gość
ja dostalam 10zl wyobrazacie to sobie??

Gość gość
lusterko,kosmetyki,czekolady,kawe

Gość gość
10 zł rządzi :D Ale co jest złego np. w obiedzie? Mnie mój mąż kupił piękna różę i przygotował właśnie obiad - na życzenie:) Aha, no i czekoladki były, córka też dostała różę i słodycze :)

Gość gość
Sprzątanie w prezencie - to jakaś pomyłka chyba :O Takie święto że chłop dom posprzątał?

Gość jhssagdhd
ja bielizne i czerwona rózę,córeczka rózową mniejszą rózyczkę :-)

Gość jhssagdhd
aha i od Dziadziusia kawę :-)