Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pochwalcie sie mamusie co dostalyscie na DZIEN KOBIET

Polecane posty

Gość gość
od meza wielkie gowno czyli nic tylko od brata czekolade a od taty smsa z zyczeniami

Gość gość
od dziecka zajączka w czekoladzie - o jak słodziuko<3

Gość gość
karte podarunkowa do apartu na 500zl i bukiet czerwonych roz wiec pozdrawiam was lambadziary z tymi bukiecikami z tulipanow z targu za 5zl

Gość gość
Nic. Nie obchodzę komunistycznych świat.

Gość gość
Ja tez wielkie GOOFFNO :o Jeszcze bedą płakać przezemnie a mam 3 chłopaków i starego ; kooorfffa w niezapominajki uderzyli :(

Gość gość
ja bardzo lubie tulipany! roze to na rocznice albo zlote gody, a tulipany daja tyle swierzosci, koloru w domu jak sie je postawi w wazonie, od razu czuc wiosne, uwielbiam tulipany na dzien kobiet!

Gość gość
Święto nie jest komunistyczne , jest obchodzone na całym świecie . Skoro jednak poczujesz sie lepiej to ok , mi to nie wadzi .

Gość gość
hahah wiedzialam ze jakas sie wyrwie z tym oklepanym stwierdzeniem "komunistyczne swieto". tylko wiesz, co to jest postep cywilizacyjny? zmiany społeczne? to ze swieto ma jakas swoją geneze, nie oznacza, ze w kazdym okresie obchodzilo sie je w jednaki sposob. ale co ja bede tlumaczyc komus, kto neguje kazda mila date, swieto, bo cos tam

Gość gość
my z corcia - bukiety tulipanow i pyszne ciasto do kawusi.

Gość gość
ja nic nie dostalam ale wiem ze kolezankom z pracy kupil jakies kwiatki. i to sie nazywa kochajacy maz...

Gość gość
a ja nie lubie róż :P uwielbiam wiosenne kwiaty - 20 tulipanowx2,5 - to gorzej niz jakies roze? Co kto woli.

Gość gość
08.03.14 a to s******l... wspolczuje, faceci to jednak zakute łby. ale moze skladal sie z kolegami na te kwiaty, a nie tak sam z siebie? bo jesli sam kupi kolezaneczkom a o zonie zapomnial, to swiniak z niego...

Gość gość
sam kupil bo w jego dziale jest tylko on jeden facet i trzy kobiety wiec nie mial sie z kim zlozyc

Gość gość
a to juz jest szczyt chamstwa, na seks niech idzie do koleżaneczek

Gość gość
ja nie jestem jeszcze mama, ale od meza dostalam jak wiekszosc tutaj bukiet tulipanow (fioletowych bo kocham ten kolor!), czekoladki merci, a teraz maz gotuje obiad :) od taty natomiast nic nie dostalam, bo on wlasnie twierdzi ze to swieto komunistyczne i go nie uznaje, od brata rowniez nic bo jest malpa i kupuje kwiaty tylko swojej zonie, o mnie, siostrze i mamie nie pamieta :/ moj maz natomiast kupil kwiaty i czekoladki kazdej kobiecie w bliskiej rodzinie.

Gość gość
wiesz glupio by bylo jakby im nie kupil tych kwiatkow, bo by go pewnie dobrze obsmarowali w pracy. wiec pewnie sie zmusil;) ale i tak cwok, na pokaz potrafi, a w domu dla zony juz nie bardzo. daj mu w pape, jak do wieczora nic nie wymysli. albo juz teraz, to moze wylezie po bukiet.

Gość gość
juz mi sie nawet nie chce z nim gadac powiedzialam mu ze jest chamem to nawet nie wiedzial o co chodzi...

Gość rodzynki w dupie
dns..tzn. Led ty szmato

Gość gość
Pewnie, wy to byście od razu jakieś cuda chciały bo dzień kobiet. Do roboty obiad staremu robić, dzieci nakarmić a nie tu użalać się, że nawet rajstop nie dostałyście!!!

Gość gość
daj mu w pysk, serio. chociaz ja nie lepsza jestem, bo moj wyslal smsik i nara. a tak lubie tulipany, w tym roku biale mi sie podobaja, tak bym chciala dostac bukiet jakichkolwiek...:((((

Gość gość
ja to w ogole chcialabym dostac cokolwiek nawet glupie zyczenia smsem wiec ciesz sie ze cos masz.

Gość gość
08.03.14 wracac gimbusie na erotyczny albo grac w tibie, ch*j cie obchodzi co kobiety pisza

Gość gość
ja dostalam ogromny bukiet wiosennych kwiatow czekoladki a wieczorem idziemy na romantyczna kolacje :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gość gość
Ja od męża dostalam śniadanko do łóżka, bukiet róz i karnet do spa. Córeczki dostały od tatusia po kwiatku i rafaello :) a na 20 mamy stolik w restauracji.

Gość gość
gość 08.03.14 wracac gimbusie na erotyczny albo grac w tibie, ch*j cie obchodzi co kobiety pisza Będę pisać gdzie zechcę i co zechcę...szmato.

Gość gość
Hahahha, jeden z lepszych topow, usmialam sie z was :D