Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maupkaa

co dostałyście na dzień kobiet?

Polecane posty

Gość maupkaa

ja tradycyjnie nic :(

Gość gość
zaczne od poczatku roku na walentynki olal mnie na urodziny zwyzywal od najgorszych nawet zyczen nie zlozyl nic dzis tez sie awanturowal ,bo nie mialam foli aluminiowej,zeby sobie na niej pizze zrobila poszedl jak zwykle z fochem do domu

Gość gość
bukiet tulipanow i czekoladki

Gość Joluśkaaaaaa
Nic ani na walentynki ani na dzień kobiet :(

Gość gość
nic

Gość gość
zaczne od poczatku roku na walentynki olal mnie na urodziny zwyzywal od najgorszych nawet zyczen nie zlozyl nic dzis tez sie awanturowal ,bo nie mialam foli aluminiowej,zeby sobie na niej pizze zrobila poszedl jak zwykle z fochem do domu *** Co Ty z nim robisz? :D Ja dostałam prześliczny wisiorek i bukiet :)

Gość gość
Nic jak co roku z reszta.

Gość gość
zyczenia od jednego chłopaka, kwiaty w mmsie od drugiego i zyczenia od przyjaciela :) od ojca - nic

Gość gość
kwiatek znalazlas faceta? zaakceptowal dziecko?

Gość gość
szef wysyla wszystkim zyczenia smsem czy odpowiadac na takiego smsa????

Ja z rana dostałam kwiaty i śniadanie do łóżka ;) I ogólnie cały dzień "jest po mojemu" :) Dostałam jeszcze prezent rzeczowy ale się nie przyznam co :P Ogólnie bardzo miły dzień.

Gość gość
no to fajnie, a przystojny? młody? co na to ojciec Nati? córka zna go? a dziewczyny, które tkwią w beznadziejnych związkach - olejcie ich! kwiatek na dzień kobiet, a wy macie awantury, na walentynki awantury, dajcie se siana, skoro laska z dzieckiem znalazła chłopa porządnego to i wy możecie, no chyba,że macie szóstkę dzieci to może być już gorzej :P zróbcie se prezent na dzień kobiet i olejcie frajerów!

Gość gość
chciałabym żeby faceci, którzy porzucają swe dzieci doznawali cudownej bezpłodności i nie mogli mieć kolejnych :D a najlepiej żeby mieli odnotowane to w dowodzie - ja np. nie wzięłabym typa co porzucił kobietę z dzieckiem,chyba żadna normalna by nie wzięła, powinni ponosić jakieś konsekwencje, oprócz alimentów to jeszcze jakieś społeczne napiętnowanie... Cieszę się,że Ci się udało poznac nowego, lepszego, 29 latek to już pewnie poważnie myśli o życiu i związku :)

Gość Izadora Kulkiewicz
Mąż mnie zadziwił: ) Tym razem to nie był bukiet tulipanów. Dostałam czerwoną różę, perfumy i ulubioną Tamayę z Domu Wina. Ja planuję romantyczną kolację na wieczór : )

w sumie mnie nie obchodzi co sie z nim dalej stanie i co w ogole sie z nim dzieje (z ojcem coreczki). nie zaslugiwal nigdy na mnie, szkoda ze tego wczesniej nie widzialam, choc nie no, zle to brzmi, tego ze mam dziecko nie zaluje :) kocham ja najmocniej na swiecie. dziekuje, ja tez sie ciesze, wlasnie fajne w nim jest to, ze jest poukladany, faktycznie serio mysli o zyciu i zwiazku. No zobaczymy jak to sie ulozy wszystko :)