Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci szybko się zakochują

Polecane posty

Gość gość
Koleżanko, nie wiem co mam Ci poradzić, nie znam szczegółów Waszej znajomości. Powiem Ci jedno. Na pewno jest możliwe zakochać się w kimś, nawet będąc w innym związku. Sama musisz wyczuć czy to coś szczerego, czy tylko chęć skoku w bok jak to nazywasz.

Gość gość
Kwiatuszku, teraz do Ciebie, no wnioskuję że go kochasz po tym co napisałaś. Ale skoro sama tego nie wiesz to nie mam pojęcia co Ci poradzić. Wg mnie takie rzeczy się czuje. Znajdziesz mnie jak będziesz chciała kiedyś rozwinąć tę znajomość:)

Gość gość
A ja myślę, że skoro nie jesteś pewna to to nie jest miłość. Sorry, ale miłość się czuje i potrafi odróżnić od fascynacji. Tak czy inaczej czekam na Twoją wiadomość. Oczywiście jeśli będziesz miała ochotę. Chętnie pogadam prywatnie, a nie przed setkami świadków. Pozdrawiam kwiatuszku. Poznański:)

Gość gość
o który stopień fascynacji ci chodzi, jak czujesz? :)

masz gadu? hmm o ktory.. a ile ich jest? ;) imponuje mi on, i wiem ze jest wartosciowym czlowiekiem.. ale przeciez nie mozna od razu kogos pokochac.. najpierw jest zauroczenie potem zakochanie i prawdziwa milosc w koncu.. chyba

Gość gość
mylisz się, nie zawsze tak jest :) Rób jak czujesz, jak kolega doradzał, nie dziel włosa na czworo ;)

Gość gość
Wolałbym maila. Co do tych stopni to masz w 100% rację. Na którym etapie Ty jesteś wg Ciebie?

Gość gość
Jutro się kwiatuszku odezwę. Obiecuję:) Jeśli to zauroczenie, to jeszcze długa droga przed wami. Bużka i dobranoc.