Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje życie pękło

Polecane posty

Gość gość

Pół roku temu dowiedziałam się, że mam niedoczynnośc tarczycy. Teraz okazało się, że mam też zespół policystycznych jajników. Wyglądam jak monstrum. W ciągu 2 lat przytyłam 25 kg i nikt nie potrafi mi pomóc. Chodzę od lekarza do lekarze, kupuje tableki, robię badania i tak w kółko. Tyję dalej w zastraszającym tempie 2 kg na miesiąc, Za rok o tej porze będę mieć kolejne 10 kg. Chyba się zabije.

Gość gość
lecz tarczycę, ćwicz, stosuj dietę

Gość gość
nie przejmuj się, i tak wyjdziesz za mąż, takie grube mają powodzenie

Gość cbadef
przeprowadź dietę oczyszczającą warzywno-owocową wg dr med. Ewy Dąbrowskiej www.ewadabrowska.pl, a w drugim etapie wprowadź dietę bezglutenową http://pracownia4.wordpress.com/2010/01/22/gluten-to-czego-nie-wiesz-moze-cie-zabic/ - dietę możesz przeprowadzić sama na podstawie książki "Ciało i ducha ratować żywieniem" - chleb i makaron można zastąpić kaszą jaglaną (ja kupuję kaszę na zielonym rynku po 4 zł/kg)

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
na tlc był jakiś czas temu program o odchudzaniu bogatych grubasów chyba z miami, tam jedna miała tą samą chorobę a jednak udało jej się chudnąć.

Gość gość
Przede wszystkim Wałcz ze stresem, stres ma niekorzystny wpływ na tarczyce i hormony, nie załamuj sie, myśl pozytywnie, znajdź sposoby na relaksacja Trzymam kciuki i życzę zdrowka