Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci

Polecane posty

Gość gość

Po czy poznać że facet nie traktuje dziewczyn poważnie.

Gość gość
jak ma penisa to nie traktuje kobiet powaznie, a jak ma cipke to powaznie.

Gość gość
powiem tylko że chodzi mi o dorosłego faceta (30+) nie 15 letniego podlotka

Gość gość
czyli

Gość gość
kiedy nie liże ci d**y

Gość gość
poważne pytanie POWAŻNE ODPOWIEDZI POPROSZE

Gość gość
up

Gość gość
jest zainteresowany, ale lawiruje i nic nie obiecuje, zeby w razie czego wycofac sie i powiedziec, ze przeciez nic nie obiecywal. zwykle ma wiele roznych kolezanek i dosyc szybko dazy do seksu. jak jest po 30-stce i poznalas go na necie, to zawsze badz ostrozna, bo po 30-stce facet powinien juz miec w miare ustabilizowane zycie

Gość gość
cytat "jest zainteresowany, ale lawiruje i nic nie obiecuje, zeby w razie czego wycofac sie i powiedziec, ze przeciez nic nie obiecywal. zwykle ma wiele roznych kolezanek i dosyc szybko dazy do seksu. jak jest po 30-stce i poznalas go na necie, to zawsze badz ostrozna, bo po 30-stce facet powinien juz miec w miare ustabilizowane zycie" po cytacie noż kurcze jak bym opis swojej sytuacji czytała z dwiema różnicami nie spaliśmy ze sobą i nie poznałam go na necie. Wiem że facet jest po nie udanym związku

ty sie lepiej zastanów po czym poznać, że cie traktuje poważnie, jak nie ma po czym - to nie powaznie! AAA i słowa się nie liczą - tylko ich dotrzymywanie i jego zachowanie.

Gość gość
up

Gość gość
ja ost zacm spotykac sie z kobieta, ktora jest w miare atrakcyjna, spedzamy calkiem fajnie czas, ale co mi nie pasuje to fakt ze nigyd nie zaproponowala nawet zeby podzielic rachunek, ewetualnie za cos zaplacic, a woty na spotkaniach sa dosyc spore. druga srpawa srednio sie starala jelsi chodzi o swoj stroj , czyli pierwsze wrazenie zrobila takie sobie. Gnerelnie po tych kilku spotkaniach nieche mis ie jej wiecej widziec, choc kontakt utrzymujemy ale dla mnie to totalnie nie odpowiada. :/ laski sa beznadziejne, nie mam zamiaru bawic sie znow w sponsora. gdzie sa kobiety ktore potrafi zaprosic facets na obiad i za niego zaplacic raz na jakis czas ? Skoro ja wydaje 400zl na kolacje itp kilka ray w miesiacu z nia , ona nie odwdziecczyla sie tym samym :/

Gość gość
a co chcialem powiedziec przez ta sytuacje, to to, ze jesli tak sie zachowuje jak moja kolezanka to sie nie dziw ze facet nie ma ochoty sie z Toba wiecej widziec !

Gość gość
Wiesz wiem że wy faceci przede wszystkim patrzycie zwracacie uwage na ubranie i takie tam. Jak się tylko mamy spotkać stram się ładnie wyglądam i albo ubiore sukienke i obcasik albo spódniczke i obcasik a jak dzinsy to staram sie też obcasik i jakąś ładną bluzkę. Nie są to ubrania wyzywające typu bluzka z dekoltem po pępek czy spódnice ledwo zakrywająca bielizne. Fajną fryzurkę zrobić delikatny makijaż. Wiem też jak dziewczyna na co dzień ubiera np spudniece do kostek a nagle wdzieje mini to troche dziwnie wygląda.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
w sope kloca se upnij

Gość gość
chodzi o to zeby bylo widac ze tez Ci zalezy i sie starasz. a nie ze na codzine chodziszw tych samych jeansach co idziesz na kolacje itp. malo tego to kobieta ktora ma 30 lat a nie ptorafi zrobic wrazenia WOW na pierwszych spotkaniach, dla mnie po tkaich akcjach sie odechciewa i tyle. Roszczeniowa postawa, jestem taka piekna ze mi stawiaj wszytko to tez mi nie odpowiada, a potem sie dziwia ze nikt sie niemi nie interesuja, a mlodsze sa fajniejsza, entuzjastycznie podchodza do takich spotkan sa milsze, usmiechniete . smutna prawda.

Gość gość
Autorko a Ty ile masz lat?

Gość gość
to się czuje :)

Gość gość
Wiem i właśnie takim troche ładniejszym strojem delikatnym makijażem (na codzień się nie maluje) bardziej uroczystym starałam się zrobić na nim wrażenie. Nie przychodziłam w tym samym ubraniu w którym byłam w pracy na nasze spotkanie. Zawsze przebrana świeżutka pachnąca.

Gość gość
up

Gość gość
up up up up