Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To coś...

Polecane posty

Gość gość

Co to jest dla was. Co się wtedy czuje, gdy "to coś" się pojawi. Pytanie zwłaszcza do kobiet, chociaż wypowiedzi facetów też są mile widziane.

Gość gość
Ja wiem ,że tego nie da się tak łatwo określić. Dlatego tym bardziej mi zależy na Waszych subiektywnych odczuciach, czym to dla Was jest. Co wtedy czujecie..

Gość gość
serducho się wtedy samo z piersi wyrywa ;)

Gość gość
Tak. Serducho szaleje. Motyle w brzuchu, cokolwiek to oznacza. Co jeszcze?

Gość gość z poznania
Cieszysz się jak głupia jak napisze, zadzwoni zaprosi gdzieś.. Ja nawet piszczalam i tanczylam z radości :P Jak stajesz rano myślisz o nim, jak myjesz naczynia myślisz o nim, jak porozmawiasz łóżko myślisz o nim, jak idziesz spać myślisz o nim i tak w kołko.. Caly czas chciałabyś z nim rozmawiać a jak nie możesz to o nim z kimś innym, nawet z psem czy kotem. Jak się spotkacie patrzysz tylko na niego i nie interesuje cię nic innego, jak cię dotyka Masz dreszcze jak całuje czujesz że odlatujesz.. A po spotkaniu nie możesz przestać wspominać wszystkiego co się wydarzyło ;) no ja raz tak miałam niezapomniane przezycia, wspominam przyjemnie i od tego razu już nigdy nie czułam czegoś podobnego ;)

Gość gość
O tak.. zwłaszcza: "jak porozmawiasz łóżko, myślisz o nim". :) Ale faktycznie coś w tym jest. Od rana do nocy ktoś siedzi w twojej głowie i nie ma zamiaru się stamtąd wyprowadzić.

to po prostu pociag do drugiej osoby z tego powodu ze odpowiada nam wizualnie(czyt przystojny) i nie odpycha charakterem....proste

Gość gość
:D

Gość gość
Nie jest tak że pociąg do osoby wizualny a charakter nie odpycha. Od lat się męcze z taką jedną dziewczyną nie znam jej kiedyś jedynie coś tam zagadałem przez internet. Dziewczyna jest ładna to fakt ale zachowanie dla mnie odwrotne od mojego oryginału. Imprezuje, pije, pali papierosy i zioło ale ma w sobie "to coś" Nigdy nie mogłem do niej zagadać bo byłem w związku i nie chciałem być nielojalny wobec swojej partnerki która i tak mnie zdradziła :P Teraz mam otwartą drogę ale gdy widze tą dziewczynę to się zaczyna. Przyspiesz serce, motyle w brzuchu, brak tchu paraliż nie wiem co do niej powiedzieć :(