Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealniezakrecona123

problemy z chłopakiem

Polecane posty

Gość idealniezakrecona123

Witam! chciałabym abyście powiedzieli co o tym sądzicie, i co byście zrobili na moim miejscu ? Otóż, poznałam w lipcu 2013r chłopaka, który od razu mi się spodobał. Od tego czasu każdego miesiąca się spotykamy. Ale tylko raz w miesiącu. Nasze pierwsze spotkanie wyglądało tak jak byśmy się już bardzo dobrze znali. Na drugim zaczęliśmy się całować, przytulać, na trzecim to samo i tak co miesiąc... Lecz ja mam wrażenie, że on ma mnie totalnie gdzieś, że przyjeżdża tylko mnie wykorzystać;/ (chociaż seksu nie uprawialiśmy). Moim zdanie jeśli by mu zależało to by się starał, a nie olewa sytuacje... Ja się bardzo do niego przywiązałam.. nie potrafię spojrzeć na innego chłopaka jak na niego.. Raz próbowałam z nim porozmawiać poważnie na temat związku to powiedział że kiedyś zawiódł się na dziewczynie i nie chce być zbyt szybki w takiej sprawie. Ale do licha minęło już pół roku a on nic;/ a jak się go zapytałam czy a jakieś plany wobec mnie to powiedział że ma. Co sadzicie o tym ?

Gość gość
hmmm raz mówisz że przyjeżdża cię wykorzystać za chwile że nie uprawiacie seksu a jeszcze później masz mu za złe że tego seksu nie ma bo on się nie chce śpieszyć:> Może sama zastanów się o co masz pretensje:)

Ale mi tylko chodzi o to, żeby on się w końcu zastanowił co on tak naprawdę chce... Bo jak ma przyjeżdżać raz w miesiacu, to ja już nie wiem. Seksu jeszcze nie chciałabym uprawiać... Tylko co mam zrobić żeby on w końcu zauważył to że mi na nim zależy, że chciałabym z nim być? Skoro rozmowa do niego nie dociera ?

Gość gość
pół roku się z nim spotykasz jesteś na maxa zakręcna na jego punkcie i piszesz ze seksu nie chciałabym jeszcze z nim uprawiac. ile masz lat ? 15 ?