Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ag1991

jak myślicie?

Polecane posty

Gość gość
już nie reklamuj NIKT NIE KUPI

Gość gość
każdy domowy ciśnieniomierz jest lepszy niż zaden. Każdy powinien badać sobie ciśnienie, nawet jeśli ten pomiar jest taki z grubsza to i tak pokaże niepokojące zmiany. Kupuj :)

Gość gość
Też mi to reklamą jedzie ale że się znam to odpisze. Żaden nie wytrzyma 5 lat. kupuje się jak najtańszy z najdłuższą gwarancją. Czyli 50pln 3 lub 4 letnia gwarancja. Np polskiej firmy tech med. Omronowskie sa jak najbardziej dobre. Ale jeśli ktoś ich często używa. A zazwyczaj używasz go ile raz na 2 miesiace? Po 5 latach jw mankiet i tak zerszeje i nadaje się na śmietnik.

Gość ag1991
niczego nie reklamuje nie znam sie i pytam czy najtanszy sie nadaje... i dziekuje za odpowiedzi:) zwrócę uwagę na najtańszy z jak najdłuższa gwarancją pozdrawiam

Gość gość
a może lepiej nadgarstkowy? easy med z gerathermu u nas się sprawdza, a mamy całe stadko do codziennego mierzenia.

Gość Ewelinkainka
może zły nie, ale na pewno można dodać pare groszy i kupić pewny - np te od Diagnostic są bardzo, bardzo porządne. :) Polecam. Kupić mozna i w aptekach i w sklepach medycznych ;)

Gość Monikaju
tzn ja też jestem bardzo za diagnosis - bardzo dobre są i niedrogie i łatwo dostępne :)

Gość ElkaWszołek
Tzn zły to może za dużo powiedziane, ale nie masz pewności czy zaraz nie zacznie ci pokazywac złych wyników pomiaru. Diagnostic daje gwarancje że wszyskto będzie ok. POlecaam goroąco!