Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chybaraczejnie

Czy mogę podobać się chłopakowi pomimo tego, że mam trądzik?

Polecane posty

Gość Chybaraczejnie

Co o tym sądzicie? Wydaję mi się, że podobam się pewnemu chłopakowi, czasami podchodzi do mnie na przerwie i chce zagadać, ale ja się zwyczajnie z nim wstydzę rozmawiać, bo wtedy patrzy mi się na twarz i na moją cerę...Mam ochotę ją ukryć...on też mi się podoba, ale brak mi pewności przy nim przez swój wygląd.

Gość gość
Trądzik potrafi podkopać poczucie własnej wartości, ale moja pryszczata córa jakoś nie narzeka na brak zainteresowania, czyli że chyba można się podobać mimo trądziku.

Gość Chybaraczejnie
Ale obrzydza to ludzi.....

Gość Chybaraczejnie
Ale on nie ma, ma taką ładną gładką cerę :(

Gość gość
kobieta jeszcze sobie zapudruje, gorzej mają faceci gdy im wywali na krzywym buraczanym ryjku pulsujące pryszcze wtedy podwójnie są skrzywdzeni przez los

Skoro podchodzi do Ciebie na przerwie i zagaduje to znak, ze przynajmniej Ciebie lubi. Reszta juz zalezy od Ciebie. A z ta cera to roznie bywa. Ja przez caly okres pokwitania mialam po prostu piekna, gladka buzke. Czasami jakis pryszcz przed okresem, szybko sie goil. Dopadlo mnie w wieku 24 lat! Blizny mam do dzis. Lekarz nie mial pojecia skad to sie bierze, wszystkie wyniki mialam bardzo dobre. Prawdopodobnie byl to stres. Wyemigrowalam wtedy do Belgii i poczatkowo mialam problemy z adaptacja. Moja rada jest taka: kuj zelazo poki gorace. Nawet pryszczata ale pewna siebie dziewczyna wiecej zdziala niz zakompleksiona, zahukana pieknosc.

Gość gość
Nie prawda własnie ze piekna dziewczyna bez wzgledu na charakter ma duzo większe szanse od brzyduli ze wspaniałym charakterem , amoze mu sie podobasz nie wiem a ile masz lat ?

Gość 25latkaaaaaaaa
wg mnie to byleby nie było takich pryszczy "ropnych" niewyciśniętych bo to jest obrzydliwe, a ty wyciskasz takie pryszcze jak wyskoczy czy właśnie uważasz że "higieniczniej" tego nie robić?