Gość Grubas xdd Napisano Marzec 8, 2014 A wiec moze zacznę od tego ze mam problem z woda ale chodzi o to ze tak jest od tygodnia i tłumaczyłam to okresem ale nic ... A wiec zacza mi się okres i zaczęła zatrzymywać mi sie woda ale tak sie działo zawsze wiec byłam przygotowana nie odwadnialam sie pijąc mnie piłam tyle samo czyli 2 litry ale zawsze to co stanęło schodziło po 2 dniach a teraz mam tak Żr to juz trzyma jakiś tydzień i nic ..ta woda stoi i stoi ... Skończył mi sie okres i dalej nic ...dodam ze podejrzewam ze mam problem z nerkami ponieważ od 2 dni odczuwam mocny ucisk w okolicach podbrzusza , wypija tyle tej wody ile sie powinno a idąc do toalety sikam tyle ile kot napłakał ...naprawde potrafię wypić butelkę 0,5l a pójść sikam bo odczuwam ze muszę iść i przychodzi co do czego to naprawde czuje jakbym cos mawiała w środku co chamowaloby moj mocz przed "wylaniem sie " ...kilka kropelek naprawde ...do tego moja koleżanka powiedziała ze powinnam odczekać i po godzinie dwoch zejdzie ta woda i owszem odczuwam uczucie ze muszę iść do toalety i jak pójdę to mam żniw to samo kilka kropelek i zastój ...po nocy schodzi ze mnie trochę wiecej ale cały czas kropelki tak jakby jakiś zastój tam był ... Raczej nigdy nie miałam tego problemu i nie wiem czy mam sie wybrać do lekarza czy zastosować leki ...przed chwila wzięłam naturalne doppelherz aktiv na układ moczowy i mam nadzieje ze jutro moze sie poprawi ... Dodam ze nie spożywam soli w dużych ilościach raczej w bardzo minimalnych nie dodaje jej do swoich potraw ponieważ nie lubię w fast foodach sie nie Żywie ,bardziej i częściej spożywam słodycze co jest juz w dużych ilościach naprawde bardzo dużych ...i chciałabym przejść na dietę i wiem ze jezeli bede miała problem z ta woda to nie schudne ;c dlatego bardzo prosze o poradę ,pomoc błagam za dwa miesiące mam ważny wyjazd i chce jakoś wyglądać ;c moze macie jakies domowe sposobu na to ...za każda rade bardzo dziekuje ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach