Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Grubas xdd

Hejka mam problem

Polecane posty

Gość Grubas xdd

A wiec moze zacznę od tego ze mam problem z woda ale chodzi o to ze tak jest od tygodnia i tłumaczyłam to okresem ale nic ... A wiec zacza mi się okres i zaczęła zatrzymywać mi sie woda ale tak sie działo zawsze wiec byłam przygotowana nie odwadnialam sie pijąc mnie piłam tyle samo czyli 2 litry ale zawsze to co stanęło schodziło po 2 dniach a teraz mam tak Żr to juz trzyma jakiś tydzień i nic ..ta woda stoi i stoi ... Skończył mi sie okres i dalej nic ...dodam ze podejrzewam ze mam problem z nerkami ponieważ od 2 dni odczuwam mocny ucisk w okolicach podbrzusza , wypija tyle tej wody ile sie powinno a idąc do toalety sikam tyle ile kot napłakał ...naprawde potrafię wypić butelkę 0,5l a pójść sikam bo odczuwam ze muszę iść i przychodzi co do czego to naprawde czuje jakbym cos mawiała w środku co chamowaloby moj mocz przed "wylaniem sie " ...kilka kropelek naprawde ...do tego moja koleżanka powiedziała ze powinnam odczekać i po godzinie dwoch zejdzie ta woda i owszem odczuwam uczucie ze muszę iść do toalety i jak pójdę to mam żniw to samo kilka kropelek i zastój ...po nocy schodzi ze mnie trochę wiecej ale cały czas kropelki tak jakby jakiś zastój tam był ... Raczej nigdy nie miałam tego problemu i nie wiem czy mam sie wybrać do lekarza czy zastosować leki ...przed chwila wzięłam naturalne doppelherz aktiv na układ moczowy i mam nadzieje ze jutro moze sie poprawi ... Dodam ze nie spożywam soli w dużych ilościach raczej w bardzo minimalnych nie dodaje jej do swoich potraw ponieważ nie lubię w fast foodach sie nie Żywie ,bardziej i częściej spożywam słodycze co jest juz w dużych ilościach naprawde bardzo dużych ...i chciałabym przejść na dietę i wiem ze jezeli bede miała problem z ta woda to nie schudne ;c dlatego bardzo prosze o poradę ,pomoc błagam za dwa miesiące mam ważny wyjazd i chce jakoś wyglądać ;c moze macie jakies domowe sposobu na to ...za każda rade bardzo dziekuje ;*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować