Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam na dzień kobiet maszynkę do mięsa

Polecane posty

Gość gość

... na imieniny maszynę do szycia a na walentynki toster... Może jestem dziwna ale te prezenty utwierdzają mnie w przekonaniu że traktuje mnie jak typową "Marysię" :(

Gość gość
To jutro na obiad mielone ;)

przyszyj mu maszyną rękę do szyi, drugą włóż do tostera (koniecznie włączonego), a przyrodzenie potraktuj swoją nową maszynką do mięsa :classic_cool:

Gość gość
ja pier... czy tylko mój facet nie może zrozumieć że nie są to upominki które daje się na takie okazje...? maszynkę do mielenia mięsa teściowej pod choinkę można kupić :(

Gość gość
Ja dostałam czajnik z biedronki. Mówię poważnie.

Gość gość
o... nie jestem sama ;)

Gość gość
Jakie szczęście że moj mi takich prezentów nie robi ;) w poniedziałek dzien mężczyzny jest, kup mu patelnię i i niech się cieszy ;)

Gość gość
albo śrubokręt

Gość wariatka jakaś
;) ale ma pomysły... pilnuje żeby Ci się w głowie nie poprzewracało ;)

Gość wariatka jakaś
no bo jakby Cie kwiatami obsypał... ;)

Gość gość
najlepsze jest to że po tosterze powiedziałam mu że nie oczekuję od niego takich prezentów, że wolę żeby w taki dzień np. łazienkę posprzątał (w moim zastępstwie) - nie podziałało ...

Gość mama mia 21
Typowy facet, ja od swojego byłego dostałam kiedyś frytkownicę ;) na szczęście nie było okazji do innych podarunków ( on uwielbiał frytki - domowej roboty) teraz pewnie inną męczy podarunkami do kuchni... żeby mogła robić mu "dobrze"

Gość gość
@Alicja Donnikova przyszyj mu maszyną rękę do szyi, drugą włóż do tostera (koniecznie włączonego), a przyrodzenie potraktuj swoją nową maszynką do mięsa cool.gif hahahahaahah 5plus - dziewczyny jestem facetem, i chyba na wymarciu, z tego co widze to wam wspolczuje, takich kaczorow. Ja swoje kobiety zawsze obsypywalem romantycznymi prezetnami i kwaitami ale i tak im bylo zle, moze trzeba bylo kupic jedna maszynke do miesa. :/:D

Gość gość
romantyk z niego hehe

Gość gość
Czemu spam?

Gość gość
dobrze że nie tłuczek ;) ;)

Gość Heniuś
Moją zabrałem kiedyś na dzień kobiet na weekend do Karpacza - narzekała więc do czasu aż musiała się wyprowadzić nie zabrałem jej nawet do maka :) Zamiast marudzić weźcie sprawy w swoje ręce i powiedzcie, że nie chcecie żadnych prezentów itp. Będzie dokładnie dwa problemy mniej dla dwóch osób :)

Gość gość
Dobre z tą maszynką, ale jedynie, jako żart, nic po za tym. W odwecie kup swojemu "śliczny" kosz na śmieci.

Gość gość
Ty romantyczny czego współczujesz? Twoje BYŁE miały gdzieś twoje kwiatki, teraz ciągną pały takim od tosterów :D

Gość gość
Ja bym mu podarowala pedzel albo walek do farby zeby mial do malowania mieszkania :P

Gość gość
Mozesz mu tez kupic sciereczki z mikrofazy zeby latwo mu bylo umyc okna ;)

Gość gość
hahhaha dobre :D A ja nie dostałam nic na urodziny,walentynki i dzień kobiet tylko życzenia

Gość gość
na nastepne urodziny dostaniesz nowy odkurzacz, na rocznice pralke, na kolejne walentynki pewnie nowy komplet wypoczynkowy i tak po kilku latach bedziecie miec nowo wyposazony dom :D ma facet "poczucie humoru" , niech go szlag :D

Gość gość
na kolejny dzien kobiet dostaniesz nowe wiadro z mopem i froterke do butow :D Wiesz co, wez ty mu na dzien chlopaka, urodziny czy co tam Wam akurat wypadnie, kup mydlo, gabke i maszynke do przycinania wlosow w nosie. K. r. w.a co za facet :D

Gość BrzydkaOna
ja na gwiazdkę dostałam garnek, a na imieniny komplet pościeli:] Kiedyś zadzwonił do mnie i mówi" mam dla Ciebie prezent" Czekam podekscytowana co to może byc - proszek do prania i płyn do płukania kupił na pomocji:D:D Kocham jego prezenty:]

Gość gość
a moj mial w d***e moje urodziny i dzien kobiet, nawet glupiego "najlepszego" nie uslyszalam. niech spada