Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też wypijacie

Polecane posty

Gość gość

dwie butelki wina na raz? Pytam, bo właśnie zaczynam drugą, pewnie dzisiaj skończę całą i jestem ciekawa, jak u innych. Dodam, że piję rzadko, mniej więcej raz w miesiącu.

Gość gość
Nie, to juz pod alko podchodzi. niedlugo bedzie 2 razy w miesiacu, a poznij codziennie

Gość gość
2 razy w życiu wypiłam sama 2 butelki wina i później byłam bardzo, bardzo chora. Ten sport to nie dla mnie. Latem lubię wypić pół piwa 2 razy w tygodniu lub całe 2%

Gość migottkaa
Nie wino bo ok 3-4 kiliszkach powoduje u mnie awersje aż mnie telepać zaczyna ale piwo to lubię. Po porodzie miałam ochote na soplice wiśniowa wypilam prawie pól litra wymiotowalam jak kot :( na sama myśl mnie odrzuca

Gość gość
Ja nie pijam w ogóle, ale moja bratowa jak są święta jakieś to zachęca moją mamę żeby się z nią napiła i wtedy 2 butelki wypijają (z czego ona większą część). Niby dziewczyna "normalna", ale ja tam wolę nie wnikać co się u nich w domu dzieje. Pamiętam jak bratanek był malutki i mówił, że mama lubi piFko :P

Gość gość
Hahah, jakbym sama wypila 2 butelki wina, to 2 dni bym rzygala jak kot. Kiedys w oczekiwaniu na powrot chlopaka z pracy wypilam jedna butelke I barfzo to odchorowalam hahah

Gość gość
A Ty sama tak ze sobą pijesz? To raczej powód do niepokoju

Gość gość
Tu autorka - nie sama, z mężem, tylko on pił piwko. A ja wypiłam w sumie 1,5 butelki i poszłam spać :) Nie czuję się źle, tylko lekki ból głowy, ale wzięłam tabletkę i przeszło :P

Gość gość
A dzieci masz?

Gość gość
ja uważam ,ze 2-3 lampki wina da się wypic a więcej? nie smakuje- jest za ciężko i do zrzygania

Gość gość
a jakie to wino piłas?

Gość gość
Mam, ale pojechały na weekend do dziadków :) Winko Riesling.

Gość Nika gość
Jak w towarzystwie, od czasu do czasu i bez bachorków w domu, to czemu nie? Dziś sobie dopijesz tą resztę z butelki, to głowa przestanie boleć:))

Gość gość
nie, 2 butelek nie bylabym w stanie wypic, mój rekord to 1 butelka i z 2 lampki z drugiej butelki i byłam już bardzo nawalona :P

Gość gość
ja kiedys mialam dola i wypilam jedna i mialam juz dosc

Pije odpowiednią ilość % tak aby mi nie zaszkodziła dla przyjemności z umiarem i rozsądkiem. Wydoić 2 butle na raz regularnie i dosyć często (co kilka tyg. to jest często)to już dla mnie chlanie bez kontroli Brzydzę się takimi ludźmi zakrawające o menelstwo

Gość gość
raz w miesiacu to jest regularne picie w dodatku dwie butle, ło matko, ja najwiecej wypije połowe czasem więcej niż połowe butleki

Gość gość
Na kafe jak napiszesz ze pijesz raz do roku w swoje urodziny i tak okrzykna cie alkoholiczka bo pijesz regularnie:D ja nie przepadam za winem wiec tyle bym nie wypila ale jak pije drinki to tyle ile akurat mam ochote wypic.

Gość Nika gość
Lepiej dwie butle raz na jakiś czas niż mało, ale codziennie

Gość gość
moj rekord to butelka wina w sylwestra- ale siedzielismy od 19 do 3, wiec nie poczulam zbytnio tej butelki ;) zazwyczaj jak juz pijemy wino, to na pol z mezem

Gość gość
aaa- no i ja dosc czesto, zwlaszcza latem, wypije wieczorem szklanke piwa od meza, czy np reddsa, wiec moj syn tez moglby stwierdzic ze mama lubi piwko, i osoby postronne tez moglybx sobie co nieco pomyslec o mnie :P

Gość gość
no przeciez to mozna sobie z tym poradzic tylko wiedziec jak no i wtedy fajnie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I