Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego brzydale pchają się do normalnych i ładnych kobiet?

Polecane posty

Gość spaślak_
a co zzera cie wscieklosc ze sie pchaja do tych ladnych a ciebie nadal nikt nie podrywa :D ?

Gość gość
To fakt, za moja koleżanką uznawaną za piękność od 3 lat lata taki jeden, ona go upokarza obgaduje wyśmiewa, bierze kasę i nie oddaje, a on nadal.. myślę że teoria o poczuciu własnej wartości jest właściwa, bo on wydaje się być zakompleksiony

Gość gość
Brzydal się odezwał? Chciałbyś/a mieć takie powodzenie jak ja chociaż przez 1 dzień. Dlaczego brzydale się tak poniżają?

Gość gość
mężczyzna powinien wziąć za żonę ładną kobietę ,bo jakby mu z nią nie wyszło ,to zawsze ktoś ją sprzątnie tak mawiał dziadek mojej kol

Gość gość
Brzydale to pół biedy, zawsze taki przy bliższym poznaniu może okazac się jednak wartą uwagi jednostką, ja poznałam podstarzałego przydala( 45-46 lat, niski-ale to bardzo niski, z twarzy wyglądał jak przedwcześnie postarzałe dziecko), sens życia to napić się piwa ewentualnie napić się wódki(to jak miał więcej pieniędzy), jego dochody po zapłaceniu alimentów to kilkaset złotych- a startuje do z***biście ładnych dzwudziestolatek, góra trzydziestek, atrakcyjnych, fajnych dziewczyn- i się kurfa dziwi że go żadna nie chce:O serio się dziwi i nie rozumie:O

Gość gość
brzydala*

Gość gość
Ogry to pikuś, gorsi są gołodupcy i obdartusy, jeżdżący starymi skodami, golfami czy innymi szrotami. x Kurka mam golfa no i od tygodnia skodę też. Teraz się muszę piwa napić na uspokojenie a to wszystko przez was puste blachary!

Gość gość
Haha

Gość gość
Wyłazi cała hipokryzja facetów. Sami chcą super piękności, która na dodatek dobrze zarabia, dobrze gotuje, a w łóżku przerobi całą Kamasutrę w jedną noc, a kobiety nie spełniające tych "standardów" nadają się ich zdaniem tylko do utylizacji. Kiedy jednak sami nie spełniają czyichś oczekiwań, np. z powodu nieatrakcyjnego wyglądu czy niezaradności życiowej, wyzywają wszystkie kobiety od pustych koorev lecących na wygląd i kasę. Ech, te wasze podwójne standardy... Rzygać się chce. :/

Gość gość
Może i jestem brzydalem ale nie startuje do ładnych kobiet za dużo literatury przeczytałem aby taki brzydal jak ja był w ogóle z kimś w dodatku dziwak ze mnie straszny.Nie chcę kobiety która dobrze zarabia ani nie musi gotować bo kuchnia to moje królestwo i nikt nie ma do niego wstępu.

Gość gość
"ani nie musi gotować bo kuchnia to moje królestwo i nikt nie ma do niego wstępu." I to mi się podoba ! :)