Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto spróbowac byc razem blizej, zamieszkac z sobą

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie, powiedzcie mi, czy warto zamieszkac z kobieta, ktorej uczuc nie jestem pewien? Kocham ja, jednak roznimy sie charakterem, mamy mozliwosc wspolnego zamieszkania, jednak nie wiem, czy warto, czy dac sobie spokoj

Gość gość
Ale masz parcie :D "czy dać sobie spokój" może w ogóle się nie zadawaj z nią, bo niewiadomo czy warto.

Gość gość
ogolnie to jest dobra dziewczyna, tylko nie wiem, czy nie leci na pieniadze... Nie wiem, czy ona cos w ogole do mnie czuje

Gość gość
Nie rozumiem co znaczy "różnicie się charakterami", to w końcu szukasz kumpla czy kobiety?

Gość gość
tzn ja jestem bardziej dojrzały, ona bardziej myśli jeszcze o imprezach itp, ja za nimi nie przepadam itp..

Gość gość
Odradzam .Ona bedzie imprezawać a Ty w domku . Jak juz teraz widzisz ze cos nie gra to znajdz inna .

Gość gość
tzn jesteś nudziarzem siedzącym w domu przed kompem jak typowy nołlajf, a ona chce używać i korzystać z życia więc tobie taki układ nie odpowiada, rozumiem

Gość gość
nudziarzem wcale nie jestem,ale nie jestem taki, zeby co zaproszenie leciec na "piwko" itp, boje sie,ze dla niej bedzie to jedynie lokum do nocowania

Gość gość
dawniej co chwila gdzies latala, teraz sie troche unormowala, jednak i tak czuje, ze czesto bedzie wychodzic

Gość gość
i czesto woli isc sama niz ze mna, ja jedynie jestem od podwozki i odebrania jak jej sie zachce. Czasem zadzwoni w trakcie, zebym jednak przyjechal itp ale nie wiem czy nie tylko po to, zebym ja odwiozl itd

Gość gość
robisz za alfonsa?

Gość gość
I Ty sie jeszcze zastanawiasz ? Odpuśc sobie .Chyba ze potrzebna Ci baba do łózka .

Gość gość
kurde sam nie wiem... Wiem, ze jest wierna, jednak miedzy nami do niczego jeszcze nie doszlo, a jestesmy pol roku razem prawie... Nie mamy w sumie warunkow, dopiero wspolne mieszkanie by to zmienilo, ale boje sie, ze nie. Nie nie potrzebuje kobiety tylko do lozka

Gość gość
O i nie *****cz. Ile masz lat? 15?

Gość gość

Gość gość
potrzebuje ciepla, ktorego nie mam. Wiem, ze ona przez dziecinstwo ma tez taki charakter, jednak nie wiem, czy nie za bardzo

Gość gość

Gość gość
22

Gość gość
Masz pewnośc ze jest Ci wierna ? Skąd ta pewność ? Trzeba dobierac sie temperamentem przede wszystkim .Zauroczenie minie a potem co zostanie ?

Gość gość
wychodzi z moimi dobrymi znajomymi, albo przynajmniej jeden znajomy/ma jest wtedy. Ogolnie ma opinie porządnej kobiety, jednak no czasem ją dziecinada roznosi. Kocham ja, nie ma juz zauroczenia. Moze lekko przesadzam

Gość gość
22 lata ,to po co pchać sie w mieszkanie ze sobą .Niech sie moze wyszumi bo ewidentnie bardziej zalezy jej na towarzystwie niż na Tobie .

Gość gość
Często wychodzi ?

Gość gość
caly czas ja latalem za nia, obwiniety w okolo palca, teraz mam zamiar odwrocic sytuacje, nie inicjowac spotkan itp. chce zobaczyc, co bedzie sie dzialo, mysliscie dobry pomysl?

Gość gość
Znakomity. Ona po prostu Cię oleje, bo po co jej facet, który się nie stara, nie chce razem mieszkać, nie sypia z nią i próbuje ją ograniczać. Spoko decyzja.

Gość gość
Ty ja kochasz ale czy ona ciebie skoro woli wolny czas spedzac z innymi . Na dluzszą metę to nie wychodzi .za duza róznica charakterów ,ale sprobować zawsze mozesz ..

Gość gość
w sumie nie, co jakis czas, tylko caly czas lata, silownia, gdzies po galeriach, (ale nie zakupy), od tak z nudów. W domu ma za nieciekawa sytuacje, wiec rozumiem to, ze chce przebywać poza domem. Ogolnie to wyglada tak, ze praca 6-15 16 -20 silownia i potem 20-21-22 sie spotykamy, na kawe czy cos. W dni wolne wychodzimy gdzies na jedzenie, spotkanie ze znajomymi itp

Gość gość
No pewnie daj kobiecie wolnośc ,dac mieszkanie ,byc kierowca to jest dobry sposób ,co ? Nie lataj jak kot z pecherzem .Jest za bardzo pewna Ciebie a to niezdrowy objaw .

Gość gość
no wlasnie o to mi chodzi, jest za pewna. Jak najlepiej to odmienic? Poradzcie mi, jestem niedoświadczonym facetem, troche zle zaczalem ten zwiazek.

Gość gość
Mysle, ze ta proba mieszkania wyjsc moze tylko na dobre, bo nasz zwiazek stoi na tym samym etapie od poczatku.

Gość gość
Przez ten okres oboje mielismy dosc burzliwy okres, w pracy itp. nie mielismy jakos duzo czasu, aura tez zimowa, wiec wyjsc typowo typu spacer itp bylo na palcach policzyc