Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoczyna się związek

Polecane posty

Gość gość

Jak rozpoczęły się wasze związki? Od randek z nieznajomymi? Od przyjaźni? Sexu? czy czegoś innego?

Gość gość
1. Chlopak podobal sie mojej kolezance, ale on wolal mnie I zakrecil sie kolo mnie podczas wspolnych wypadow na piwo z grupa przyjaciol. 2. Internet, pozniej spotkanie I szybka decyzja, ze probujemy. 3. W pracy.Poszlismy po pracy na piwo ze znajomymi I tylko ze soba gadalismy. 4.Praca.Rozmowy w pracy I odprowadzanie do domu po. 5. Na jego koncercie, pozniej internet I randki. 6.Zaczepil na fb.

Gość gość
Zawsze byłem niesmialy, obawiałem się reakcji mężczyzn , że komus "odbijam" dziewczynę, zapytałem kobiete z ktorą mialem wspólną pracę czy nie zna "wolnej" dziewczyny. Potwierdziła, po kilku minutach sporo o niej już wiedzialem więc poszedłem w okolicę gdzie mieszkała...Spodobala mnie się. Od tej kobiety z pracy tak troche od słowa do słowa dowiedziałem sie gdzie jeździ do pracy i co w niej robi...zadzwoniłem tam, połączono mnie i powiedziałem, ze został mnie bilet do kina bo kolega nie moze iść, moze pojdzie ona? Czułem w tej rozmowie jak udaje ze ma zajęty czas .Zapytałem więc czy ten bilet może komuś innemu dać...Przyszła