Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tyle kobiet leci na prawników

Polecane posty

Gość gość

Mój najlepszy kumpel jest po prawie, teraz robi aplikację. Wychodzimy do zwykłego klubu i laski po prostu się do niego kleją. Fakt jego ojciec inwestuje w niego. Kupił mu auto, mieszkanie, musi dobrze być ubrany. Zapiera go na wszystkie imprezy, żeby się wbił w towarzystwo. No, ale co on takiego ma w sobie, że tak przyciąga laski ?

Gość gość
kasa i prestiżowy zawód

Gość gość
Tylko on jeszcze nie zarabia. Owszem po aplikacji chce otworzyć swoją kancelarię. A on nie chwali się, że jest po prawie.

Gość gość
Ojciec co miesiąc 1 przelewa mu 5 tys.

Gość gość
bo nie wygląda jak C***A

Gość gość
Od 9 msc ma stałą dziewczynę. Wczoraj pokazał mi pierścionek zaręczynowy z diamentem. Zobaczyłem ile kosztował -12tys. On został bez grosza i wczoraj przy mnie rozmawiał z ojcem, żeby przelał mu 4 tys, bo mu nie starczy do 1. Jest lekko myślmy. Ja nigdy nie dopuściły bym do takiej sytuacji. Pochodzę ze średnio kasiastej rodziny, mam 4 rodzeństwa. On jest jedynakiem i staży w niego pchają chociaż ma 28lat.

Gość gość
żal d**e ściska?

Gość gość
Nie

Gość gość
to po ch*j piszesz?

Gość gość
Na prawików? Zadna kobieta nie chce prawiczka

Gość gość
na Ryszarda Kalisza ?

Gość gość
może dlatego że aby dostać się na prawdo trzeba jednak mieć trochę oleju w głowie? A już nie wspominając o tym, żeby się tam utrzymać... to już trzeba mieć łeb, jak sklep. Nie uwierzysz, ale niektórym kobietom imponuje inteligencja i władza. Myślę, że nawet prawie każdej.

Gość gość
wg statystyk wsrod prawnikow i prezesow najwiecej jest psychopatów

Gość gość
lecą na prawiczków bo jeszcze nie mają syfilisa i hifa

Gość gość
Może dlatego,że w w przeciwieństwie do Autora wątku nie robi błędów ortograficznych i widział na oczy słownik? :D

Gość gość
ted bundy też studiował prawo, i laski na niego leciały

Gość gość
No właśnie na pierwszym miejscu kasa. Laski widzą po ubiorze wyglądzie czy sposobie bycia czy ten ktoś ma kasę czy nie. Może nie wszystkie są takie dziewczyny ale większość z pewnością. Dużą uwagę bierze też udział jego pozycja. Kim jest jego Ojciec i Co owy facet czy chłopak studiuje. A jeśli ktoś studiuje Prawo to wiadomo że ma kasę.

Gość gość
no przeciez to mozna sobie z tym poradzic tylko wiedziec jak no i wtedy fajnie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
nie istnieją takie słowa jak :staży ,jest- staż :D , lekko myślny etc. Chłopie w dwóch zdaniach kilka błędów ortograficznych, żenujące. Świadczy to o tym,że nie jesteś w ogóle oczytany, a takich kobiety nie lubią.

Gość gość
"A jeśli ktoś studiuje prawo to wiadomo,że ma kasę" hahaha- widać,że nigdy prawa nie studiowałeś. Żal d**ę ściska, bo nigdy byś się nie dostał na ten kierunek? Prawo można studiować DZIENNIE tak jak i inne kierunki, nie trzeba za to płacić. Aplikacja jest "tylko "płatna.

Gość gość
Tak w ogóle to dlaczego słowo "prawo" piszesz z dużej litery w środku zdania? :D Polonistyki to Ty chyba też nie studiujesz, a i lekcje w szkole musiałeś opuszczać niestety.