Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o kapieli nago z niemowlatami

Polecane posty

Gość gość

Czytalam kilka artykułów , że my rodzice powinniśmy sie kąpać z dziećmi nago. Dość krępujące jest to dla mnie, mój mąż nie widzi w tym nic złego więc wskakuje do wanny jak Bóg go stworzył . Ja niestety nie potrafię i mężowie też zakazałam . Kąpiemy się w majtkach z bobasem jakoś tak lepiej się czuje.

Gość gość
No jasne, bo artykul z jakies marnej gazetki będzie dyrygował tobą co masz robic i jak żyć .Daj spokoj

Nie kąpałam się nigdy z dziećmi w wannie ,w tej samej wodzie .i to razem .Bez przesady . Wjakim celu rodzic ma się kapać wspólnie z dzieckiem i to jeszcze z jakimś głupkowatym nakazem głupkowatym ,z głupkowatego czasopisma . Da mnie to nie higieniczne ,aby dorośli kapali się z dziećmi razem i kropka Pod prysznic ewentualnie z mężem wejdę razem, na pewno nie do jednej wanny w tej samej wodzie , z dzieckiem tez nie w zadnym wieku

Gość gość
Podobno kąpiel z dziećmi zbliża

Gość gość
Ja jako mała dziewczynka kąpalam się czasami z mamą.Dla mnie to było wielkie wydarzenie.Mama nalewała wtedy duuuużo wody (normalnie dawała tyle że ledwo przykrywała dno żebym się nie utopiła).Miałam wtedy jakieś 3-4 lata. To była dla mnie spora atrakcja i milo to wspominam.

Gość gość
Nie mam dzieci i nie wiem, czy bym się kąpała z niemowlakiem, ale jeśli tak, to tylko nago, ale ja ogólnie traktuje nagość jak coś normalnego.

Doprawdy zbliża? co ty takiego robisz dziecko ,ze aż musisz siei z nim kapać razem aby do ciebie własne dziecko się zbliżyło? nie kapałam się nigdy z dziećmi , nikt uszczerbku emocjonalnego nie ma Durne artykuły wam manipulują i to jak

Gość gość
Wiecie co teraz w naszych czasach ojców przebierających czy kąpiących się ze swoimi córkami traktuje się jak pedofilów i ja przez to wszystko nie pozwalam by mąż mył naszą córkę w miejscach imtymnych czy sie z nią kąpał, nawet mam opory przed tym by ją przebierał :( Przykro mi tak jakoś ale ta nagonka z każdej strony na facetów pedofilów to masakra jakaś . Przez to zmieniłam nastawienie i każdego faceta (przyjaciela rodziny) który chce wziąśc moją córkę na ręce bacznie obserwuje . Popadłam w obsesje!

Gość gość
Toksyczna, to, ze ktos ma inna opinie od ciebie to od razu znaczy, ze jest zmanipulowany? :D Ja na oczy nie widzialam artykulu o ktorym mowa, a tez uwazam, ze zbliza. Nie mowie, ze trzeba, ale nie widze problemu w robieniu tego.

Gość gość
Jak jestes tak swiadoma tej swojej obsesji, to z niej wyjdz. Zachowujesz sie jak paranoiczka, sama to zauwazasz, i robisz to dalej :/ Zeby sie bac wlasnego meza...

gościu popadłaś w paranoje, wręcz w obsesje .To się leczy :/ Własną córkę krzywdzisz tak odizolowując ją od ojca nawet dotknąć jej nie mogąc Chora z ciebie kobieta

kąpiel w wannie nie, ale pod prysznic wchodzę z córką do dziś, oczywiście nago - dla nas nagość w kąpieli to całkiem naturalna sprawa - no przecież rozbieramy się tylko po to, by umyć ciało... dziecko ma frajdę nieziemską, a jak jeszcze pozwolę jej na umycie mi głowy, jest przeszczęśliwa

gościu z Te pogłoski opierające się na PODOBNO daleko człowieka nie zaprowadzą. Podobno, podobno, podobno - żadne fakty a jedynie domysły jakiejś mało kompetentnej redaktorki artykułu ,która z swoimi "podobno" się udziela

Gość gość
Ale sa jeszcze ludzie jak ja, ktore artykulu nie czytaly, a maja po prostu taka opinie, wyobraz sobie.

Gość gość
odrazajace kapiel matki z dzieckiem, bez wzgledu na wiek , zwlaszcza w wannie , swoja zaspermiona c**e moczy w wodzie i dziecku myje ta woda buzie , jestescie obrzydliwe krowy

Gość gość
Nie izoluje! Bawi się z nią, nosi na rękach , przytula , śpimy razem. poprostu nie pozwalam aby oglądał ją nagą.

Gość gość
A do tego ide o zaklad, ze autor/autorka artykulu nie napisala zadnego 'podobno', ktore tak cie podniecilo, to byl zapewne dodatek od autorki tematu. A ty sie rzucasz :D

Gość gość
No tu nie mozna sie nie zgodzic z Toksyczna. Az dziwne, ze twoj maz na to pozwala.

z tym podnieceniem to się hamuj . Odpowiedziałam na autorki wpis "Podobno kąpiel z dziećmi zbliża " - na to. Czego jeszcze nie rozumiesz? w nosie mam czyjeś podobno, wiem swoje z praktyki a nie czyiś suchych teorii i przypuszczeń pt. "podobno"

Gość gość
Ty toksyczna palantko :P Po co sie rzucasz

Gość gość
U nas to mąż kąpie małą (20 miesięcy) jak i przebiera itp Jezu do głowy by mi nie przyszło, że może ją skrzywdzić kobieto lecz się.

Gość gość
Ale dlaczego mnie obrażacie, przecież nie chce krzywdzić swojego dziecka. I krzywda żadna w tym że mąż jej nie kąpie czy nie przebiera, jest mnóstwo rzeczy które można zrobić przy dziecku ;/

Gość gość
No wlasnie o to mi chodzi, ze autorka napisala 'podobno', bo powolywala sie na artykul, a nie ze tak slepo wierzy w artykul, ze zacytowala z dokladnoscia do najmniejszego 'podobno'. Czego nie rozumiem? Tego, dlaczego ty nie pojmujesz, ze to, ze ktos ma inna opinie niz ty jest normalne i idiotyzemem jest obrazanie ludzi na tej podstawie. Uciekam ;)

Gość gość
a niemowlę to w pampersie? Bo przecież w czasie kąpieli może zacząć sikać albo jeszcze coś gorszego :D

Gość pstrykpyk
u nas maz tez nie chce kapac wlasnie na te teorie pedofilskie

Gość gość
czemu naskoczylysie na dziewczyne , zamiast spokojnie rozwiac jej obawy. Jest wrazliwa na tym punkcie i pewnie ma swoje powody. Zachowujecie sie jak jakies harpie !!

Gość gość
krzywdzisz i dziecko, i meza, kobito :(

Gość gość
jasne krzywdzi hahah , chore jestescie , uwazacie sie za idealne matki . Ona nie izoluje męża od opieki przy dziecku ,poza tym facet nie ucierpi wielce jak nie bedzie kąpał czy przewijal corki. Moj mąz nigdy tego nie robil , bo nie chciał

Ojca rolą jest zakichany obowiązek wykapać dziecko, przebrać, nakarmić. Łaski mój mąż nie robił i nie robi do tej pory jak przy którymś dziecku jego rodzicielskie obowiązki wypełnia. To jest jego obowiązek a nie widzimisię i kropka