Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loveornot

prosze o rade opinie

Polecane posty

Gość Loveornot

Witam, znam już od dłuższego czasu chłopaka 27 lat z nepalu mieszka w niemczech aktualnie pracuje,niestety wyznał mi że chodził do red light area z kolegami co mnie zszokowało, ja mam lat 19,on mowi mi że jestem wyjątkowa i że chyba się we mnie zakochał, już nawet były 2 próby oświadczyn lecz ja potrzebuję na to czasu, mówi mi że chce mieć ze mną dzieci często dosyć gadamy na ten temat,są 2 rzeczy co mnie odpychają od niego to właśnie że chodził na panie z pod latarni i jest wyznania hindi i buddyzmu, do buddyzmu ja nic nie mam ale do hindi i owszem. Ciężko jest mi się do niego przekonać, wiem ja pewnie wplączę się w jakieś bagno ale wolę zaryzykować chyba z nim być niż żałować że nie zaryzykowałam a być może to ten jedyny, była bym mu w stanie wybaczyć to red light area i jakoś przeżyć z jego wyznaniem hindi. Ale mam obawy że mógł by mnie zdradzić nie wiem specjalnie co robić błagam o pomoc jakieś rady. Dziękuję

Gość gość
jak masz 19 lat,to daj sobie spokoj z jakimś przeżytkiem.Masz czas,spotkasz na swojej drodze przyzwoitego faceta a nie łachudrę.Zycie jest długie,chcesz wylewać łzy,to decyduj sama.Trzeba myslec głową.