Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Do ktorego tyg pracowalyscie normalnie w ciazy??Ja jestem obecnie w 35tyg i nadal pracuje normalnie.Praca od 8:30-16:30 tzw.konwojent,wiekszosc czasu spedzam na fotelu pasazera :)

Gość gość
Ja pracowalam do 22 tygodnia jako menadzer i wlasnie poszlam na zwolnienie.

Gość gość
konwojent?/hahahpadlam

odpuściłam sobie tylko ostatni miesiąc - chciałam porządnie odpocząć, zanim urodzę

Gość ksennnaaaa
W 35 poszlam na macierzynski. Praca biurowa, siedzaca

Gość o zeszzzzzzz
i co nosisz bron przy sobie, jako ten konwojent :D? Fajnie to musi wygladac, wielki brzuch i bron przy brzuchu :D

Gość gość
tak konwojent dokladnie dobrze przeczytalas i nie wiem co w tym smiesznego,jak nie znasz pojecia to prosze bardzo:konwojent — osobę posiadającą licencję pracownika ochrony fizycznej, ochraniającą transport wartośc****eniężnych, wyposażoną w broń palną bojową, środki ochrony osobistej oraz środki łączności;i tym sie wlasnie zajmuje.Nie wiem uwazasz ze kobieta nie moze pracowac na takim stanowisku????a 80letni dziadek na ochronie w banku nie wydaje ci sie nie na miejscu,albo osoba z orzeczeniem niepelnosprawnosci

Gość gość
jakos tym jak to wyglada sie nie przejmuje,ciaza to nie choroba,i nie mam czego ukrywac,a nawet bys sie zdziwila,bo wiekszosc ludzi nawet nie zauwaza ze jestem w ciazy( malutki brzuszek,ubranie itp.)