Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carola111

Restauracja Artur opinie

Polecane posty

Gość gość
Może był ktoś ostatnio w restauracji Artur na weselu, badź organizował nie dawno swoje i mógłby się podzielić swoimi wrażeniami? Interesują mnie jak najświeższe opinie, bo od ostatnich wypowiedzi sprzed 1,5 roku zawsze mogło się coś zmienić :)

Gość gość
Byłam gościem weselnym. Obiekt wspaniały, obsługa miła, sympatyczna, uśmiechnięta, reagująca natychmiast. Menu bogate, smaczne i urozmaicone. Pozostawioną marynarkę odesłano mi. Polecam

Gość gość
ja mam w sierpniu wesele :) mam nadzieje, że będzie dobrze :)

Gość gość
aktualne opinie o salach weselnych z Oświęcimia i okolic znajdziecie na http://www.gdziewesele.pl/Oswiecim/ sezeon juz się zaczął, więc wiele wartościowych informacji o tegorocznej organizacji przyjęć w poszczególnych obiektach mozna już tam znaleźć ;)

Gość gość
Na pewno będzie dobrze :) a jak właściciele da sie jakos dogadać? koniecznie po weselu podziel sie opiniami jak wyszlo :)

Gość gość
Witam, potrzebuję opinii na temat restauracji Artur. Sala jest piękna ale chodzi mi o jedzenie. Czy ktoś był lub miał tam swoje wesele. Czy jedzenie dobre, co warto zmienić w menu? Proszę o odpowiedź :)

Gość gość
Z pełnym przekonaniem polecamy organizację wesela w restauracji Artur, bardzo ładna sala. Naprawdę nie można się było do niczego przyczepić. Może się powtórzymy ale jedzenie przepyszne i bardzo dużo , smakowity stół wiejski, bardzo miła obsługa. Z Panem właścicielem można było się dogadać w każdej kwestii organizacyjnej. Serdecznie dziękujemy Barbara Sołtysiak.

Gość gość
dodam tylko że jest tylko jeden minus nie mają pokoi

Koło Oświęcimia, w Libiążu jest fajna restauracja Gościniec na Rozdrożu. Polecam każdemu, kto lubi dobrą kuchnię - mają tam dobrą dziczyznę. W Gościncu można organizują też przyjęcia i wesela. Mają bardzo fajne menu i ładne pokoje gościnne http://narozdrozu.pl.

Gość Ewe33
Proszę o opinie o restauracji La Rossa w Oświęcimiu, chodzi mi o organizację wesela.

Gość gość
W Oświęcimiu jest taka restauracja https://tawerna-oswiecim.pl/. byłam tam na weselu i było super. Jedzenie serwują bardzo dobre i w sporych ilościach. Obsługa jest sprawna i dbają by posiłki podawać w miarę szybko. Sprzątają tez ze stołu tak że naprawdę do rana jest porządek. Sala też jest duża i ładna

Gość gość
Jak dla mnie bardzo dobrym miejscem na wesele w Oświęcimiu jest Villa Toscana. Koleżanka organizowała tam wesele i byłam na nim gościem i bardzo mi się podobało. Jedzenie świeże dobre i ładnie podane obsługa miła i sprawna, sala ładnie udekorowana i przestronna. Z tego co mi mówiła koleżanka to bardzo sobie chwaliła obsługę zarówna przed imprezą jak i w trakcie. Wszystko było przygotowane na czas i zgodnie z ustaleniami.

Gość gość
Polecam Old Tree Villa & Restaurant. Nowa , klimatyczna restauracja. Fajne ceny i dostajesz to co zamawiasz i za co płacisz. Miałam tam imprezę i jestem mega zadowolona.

Gość gość
Mieliśmy wesele w Restauracji Artur wraz z mężem gorąco polecamy ten prześliczny obiekt. Jedzenie wyśmienite po prostu rewelacja!

Gość gość
Byłam gościem weselnym w tym lokalu Serdecznie polecam, jeden z lepszych lokali w okolicy :)

Gość gość
Organizowaliśmy w zeszłym roku komunie w Restauracji Artur, było wspaniałe, na pewno wrócimy tam jeszcze nieraz.

Gość gość
Bardzo fajnym miejsce na wesele jest ten lokal https://tawerna-oswiecim.pl/. Mają ładną i klimatyczną sale balowa, serwują smaczne jedzenie i obsługa jest na poziomie. Byłam tam na dwóch weselach i bardzo dobrze się bawiłam

Gość gość
Warto też sprawdzić Molo w Osieku. Super miejce na zorganizowanie wesela. Zdjęcia z stamtąd andra-kuba.pl/fotograf-slubny-oswiecim/

Gość gość
Tawerna jest ok. Lubie tam wpadać z rodzinka na obiadki. Zawsze miło i smacznie. Ostatnio byłam tam na imprezie (urodzinach) i tez było w porządku