Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to moze byc za choroba?

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu bolal mnie brzuch przewaznie rano, poszlam do lekarza i dal mi skierowanie do gastrologa z ktorego jeszcze nie skorzystalam. Mialam spokoj na pare tyg. z delikatynmi bolami ktore pojawialy sie tylko rano. Ale nie dawno zaczal bolec mnke brzuch tez w ciagu dnia, takie delikatne skorcze ktore sa i po chwili przechodza, do tego mam tzw "parcie na o***t" chce mi sie do lazienki, ale nic nie moge zrobic, lub czuje tam cialo obce nie umiem tego okreslic. Kilka razy zalatwialam sie lekkim rozwolnieniem ale nic poza tym, nie ma zadnej krwi. Kiedy chodze czuje uczucie ciezkosci. Dodam, ze jestem w wieku dojrzewania poniewaz mam 18 lat, oraz to, ze w mojej rodzinie a dokladnie rodzice mojej mamy mieli raka, babcia miala raka jelita grubego, a dziadek nerki(jezeli dobrze pamietam). Mial ktos moze takie same objawy lub wie co powinnam zrobic?

Gość gość
skorzystać ze skierowania do gastrologa

Gość gość
Moze to byc rak jelita grubego i takie bylo moje pierwsze skojarzenie nim doczytałam do końca twój post.tym bardziej jestes narażona ze wystepowal w rodzinie wiec czym predzej idz do lekarza po skierowanie na kolonoskopie ii wyniki z krwi markery.powodzenia.

Gość gość
09.03.14 [zgłoś do usunięcia] no i odezwał sie prorok ha ha.Ty wiesz ile chorob ma podobne objawy łacznie z nerwicą narzadową. Miła jesteś i to do bólu . Do autorki wpisu,zrob sobie badania i idz najpierw do proktologa,moze byc to nic a tutaj naczytasz sie debilnych tekstów.W twoim wieku na takie choroby jeszcze się nie choruje