Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESLI PRZYJDZIE POBOR DO WOJSKA TO SIE USMIEJE

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrazam sobie większości mężczyzn w wojsku:) Niezla komedia bedzie

Gość gość
gdy ruscy zaczną strzelać na poważnie wtedy zesrasz się w gacie

Gość gość
bedziecie dumne ze zostana sami faceci z jajami jesli z 20 mln zostanie nas garstka moze za kilkanascie lat bedziecie sie bic o kazdego brzydala garbatego :D

Gość szeregowy Bond
Też siebię nie wyobrażałem, a byłem. Przyda się to c***owskim małolatom.

Gość gość
Mam to szczęście ze jestem kobieta i do żadnego wojska mnie nie wezmą:) Bo wtedy to byliby juz kompletne dno polskiej armii. Ale szczerze to wiekszosc otaczających mężczyzn w wojsku to będzie pomylka:) Wspolczuje juz Wam, Panowie.

Gość gość
bo teraz nie ma fecetow, tylko c***y w rurkach ,

Gość gość
prędzej te niedorozwoje omyłkowo strzelą sobie w tyłek z karabinu niż zaczną naprawdę walczyć z wrogiem

Gość gość
Haha dokladnie

Gość gość
a ciekawe czy tych co już mieli tylko klasyfikacje wojskową która teraz obowiązuje wezmą też? czy już tylko następne roczniki

Gość gość
heh no nie wiem jakie szczęście niby masz będąc kobietą? W obliczu wojny oznacza to brutalne g***ty i zniewolenie, historii liźnij zanim się wypowiesz :P

no właśnie ale to jest dyskryminacja że kobiety nie są przymuszane do wojska, ja bym się poddał zabiegowi usunięcia jąder.

Gość Autorka111111
Serio, dobrze, że jestem kobietą. Z moim spóźnianiem się, szybkim męczeniem i upodobaniem do wygód byłabym okropnym żołnierzem:P Śmiac mi się chce jak sobie wyobrażę, że z kimś walczę. Zresztą faceci też nie wypadną lepiej w armii:) Darek popieram pomysł - bycie kobietą jest SUPER:)

Gość gość
14:32 o jakim wrógu mówisz ? Nikt w pl żadnych wrogów za granicą nie ma kiedy w kraju tyle lisów Jak tusk chce mieć wrogów to niech sobie ich robi i z nimi walczy i najlepiej wyśle swojego synka . Ja do nikogo nic nie mam. Przyjadą podbić polskę to jeszcze poklask połowy polaków dostaną, że w/y/p/i/e/rdolili rudego cwaniaka i jego kolegów po fachu. Nikt się bić ani niczego bronić nie zamierza. Amen katolicy, marni hipokryci.

Gość Autorka111111
Dlatego super, że ma się taryfę ulgową w wielu kwestiach:) Większosc mężczyzn naprawdę szanuje kobiety i ja się spotykam głównie z uprzejmym traktowaniem. Często słyszę oferty pomocy. Mam wrażenie, że o kobiety sie jakos bardziej dba. Miło jest miec świadomosc, że wielu facetów jest gotowych mi pomóc. Poza tym mezczyzni w wielu kwestiach nam ustepujaa:) Poza tym fajnie jest o siebie dbac i nikt mnie nie wyzwie od gejow z powodu takiego, ze lubie ladnie wygladac:P Moge duzo wymieniac:)

Gość gość
18:29 ta bycie kobietą jest super. Jak już skopia polskich chłopaków, przyjdą po polki, kilkunastu na jedna, p/i/pe ci rozciagna i tyle z twojej radości bo myślisz że jak wyślą kogos z ulicy na front to będą w stanie odeprzec rosyjskie kontygenty :-/ nie wiem czym..bagnetem czy kamieńiami?? Zresztą polki to k/u/rwy puszcza/lskie i takie klimaty wam pasują 🖐️

Gość Autorka111111
Darek o co Ci chodzi? :)

Gość gość
Wojna jest straszna. Trzeba robic wszystko by do niej nie doszlo. Na wojnie potrzebni sa wszyscy. Te cieszące sie kobiety beda same musiały sie utrzymać, rozpalić ogień. Pójdą do szpitali dopatrywać rannych, beda laczniczkami... Co wy myślicieli? Ze faceci na front a baby do galerii na zakupy? Usmieja to sie żołnierze obcej armii, jak nie bedzie mial kto cie przed nimi obronić.

Gość Autorka111111
Myslalam, ze moze chciales byc wredny:)

Gość gość
Seks na wojnie co o tym myślicie kobiety ?

Gość gość
Tak. Zawsze chciałem jechac na poligon i spróbować się. Sprawdzić swoje możliwości. A Jak przyjdzie wojna przyłącze się do braci rosjan. A co znam teren język, ludzi. Wiem która ładna, zdatna do seksu. Może się im przydam.

Gość gość
no to pospadają rurki z tzipek:D:D:D

Gość gość
zobaczyta grzyba na niebie i to będzie ostatnie co zobaczyta:D

"18:29-Darek popieram pomysł - bycie kobietą jest SUPER"-dlaczego popierasz mój pomysł?

Gość gość
Waszych ojców też wezmą i będą robili za c/w/e/li dla młodych chłopaków w nagrodę za zabitych rosjan :-D:-D

Gość gość
Nie ciesz się tak babo głupia bo pobór według obecnych standardów to pobór oparty na parytecie. Będziesz zaperdalać z karabinem w ręku i umacniać demokrację oraz wolność Ukrainy w interesie niemieckich fabrykantów. Przez grzeczność tylko nie zapytam czy teraz ci łyso? :classic_cool: