Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESLI PRZYJDZIE POBOR DO WOJSKA TO SIE USMIEJE

Polecane posty

Gość gość
No będą cię dumać rzecz jasna okolicznościowi bohaterowie z tzw regularnego pola walki o ile im kuśki snajper nie odtsrzelił. :classic_cool:

Gość Autorka1111
Darek jeśli nadal chcesz posluchac to jestem:)

Gość Autorka1111
Wcale mnie nie wezmą do wojska, bo nabór dotyczy mężczyzn do 60 roku życia:) Nie po to tylko faceci idą na komisje wojskowa w wieku 18 lat żeby ni stad ni zowąd w razie wojny walczymy kobiety;) A parytet fajna rzecz, ale np w sejmie a nie na wojnie bo ja nie jestem odpowiednia do brudnej roboty kochanie.

Gość gość
Dobiora sie i do ciebie choćbys się pod łóżkiem schował :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Darku...nie rozumiem. W chcesz sobie usunąć jądra? Przecież ty ich nie masz? W co ty grasz Darku?

Gość gość
Autorka1111 Pójdziesz,pójdziesz...czy to ci się podoba czy nie. :classic_cool:

Gość gość
To sobie autorki poczytaj, że kobiety- nie wiem tylko które roczniki- podlegają obowiązkowej kwalifikacji wojskowej.

Gość Autorka1111
Nawet tak nie zartuj:) To bylaby katastrofa dla mnie i dla armii. Nie byloby ze mnie pozytku. Nie jestem przyzwyczajona do trudnych warunkow i mam problem z dyscyplina. Jestem niepunktualna i malo wytrzymala fozycznie. Poza tym w zyciu nie wlozylabym na siebie tego munduru w obrzydliwym kolorze sraczkowatego moro:)

Parytety to się wprowadza w wosku a nie w sejmie, w sejmie bab i tak jest za dużo.I dlaczego mówisz do mnie kochanie?

Gość gość
Ale kobiety nie musiałyby strzelać z karabinów wystarczy że dawałyby żołnierzom. I tak będzie dlatego wojny doczekać się nie mogę :classic_cool:

Gość e a nawet f
jak dla mnie rownouprawnienie powinno byc tylko w lozku !

przecież kobiety też są w wojsku i jest ich coraz więcej, a ci mężczyźni co tam są to słyszałem w radiu czują się zagrożeni przez nie, i zdziwieni.Ja to sobie od razu pomyślałem, że oni są zagubieni,zacofani jacyś i nie wiedzą co mówią, albo tępi.Ja gdybym był kobietą w życiu nie chciałbym mieć męża żołnierza,ona się martwi o niego, no i czasami oni są agresywni.

Gość Autorka1111
Do wielu osob mowie kochanie, przeszkadza Ci to?:) Poza tym w parlamencie jest duzo mniej kobiet politykow wiec moze parytet nie bylby takim glupim pomyslem... Ale to nie temat na,ten topic:) Poza tym powoedz mi szczerze czy ty uwazasz, ze bylby ze mnie pozytek w armii skoro jestem drobna, latwo sie mecze i przyzwyczajona do wygod. Mam na przyklad tak, ze nie umiem zasnac w obcym lozku albo bez kapieli. Tak samo jesli chodzi o jedzenie, nie lubie wielu potraw w szczegolnosci tlustuch, zylaatuch mies czy ziemmiakow. Umarlabym tam z glodu. Mam kolege ktory jest w wojsku i jak slysze jak oni tam zyja to wspolczuje mu serdecznie:)

Gość Autorka1111
Nie wiem czy sa agresywni. To chyba mit:) Ten moj kolega jest strasznie mily dla mnie i opanowany nawet w esktremalnych sytuacjach.

cieszysz się że będziesz dawać żołnierzom :D ile ty masz lat?przecież niby g / wa/łt/y niby jak twierdzicie wy kobiety ogromne szkody w psychice.

Gość Autorka1111
Poza tyn po co mieliby wprowadzac parytet w wojsku skoro i tak tam przyjmuja z otwartymi rekami wszystkich ltorzy przejda testy wytrzymalosciowe z otwartymi rekami. U nas jest przeciez armia zawodowa wiec ida Ci co chca a nie jest ich wielu:)

Gość Autorka1111
Darek, to pewnie byl zart jakiegos faceta:P Watpie zeby kobieta tak napisala

sorry ale ja już wolałbym uprawiać seks z żołnierzami niż z nimi walczyć,akurat jestem bi.O ile nie zmienię się na geja bo czuję niechęć do kobiet.

Gość Autorka1111
Tak

to nie pisał mężczyzna tylko jakaś facetka.Mężczyzna by tego nie napisał.Ile ty masz w ogóle lat?

Gość Autorka1111
Do mnie tez czujesz niechec? Do kogo skierowane jest pytanie o wiek?

Gość Autorka1111
Przyjaznie sie z nim ale tylko przyjaznie. Mam kochanego chlopaka, ltorego nie zamienilabym na nikogo innego (tez go nie widze w wojsku:)). Mam 21 lat moj chlopak ma 24 a przyjaci 26 uprzedzajac dalsze pytania

Tak czuję.Nie lubię jak kobiety nie szanują mężczyzn albo nimi pomiatają.Zresztą kto to lubi.

Gość Autorka1111
Ale co czujesz, nie bardzo rozumiem... Wcale nie pomiatam mezczyznami:) Wiekszosc moich przyjaciol jest plci meskiej i serio za to jak mnie wspieraka w gorszych chwilach o zawsze sa na zawolanie mam ogromny dlug wdziecznosci:) Uwazam, ze jestescie super i ze mozna ma Was liczyc

Gość gość
To spróbuj się dostać do wojska teraz. Albo musisz być super wysportowany, albo mieć mega plecy. W dzisiejszych czasach nawet Ci którzy kiedyś unikali wojska chcą tam pracować. A służba zasadnicza nie została zniesiona tylko na razie ją zawieszono, ale w razie potrzeby żaden problem do niej wrócić.

Gość Autorka1111
Juz zrozumialam ze niechec:) Nie masz,powodu. Ja jestem mila ladna i uprzejma:P

Sorry ale od początku było widać że pisze to jakaś małolata.I to na dodatek głupia, i tak to prawda autorka to kretynka.Co do jakiejś napaści to schowałbym się za d/up/ski/em jakąś kobietą żołnierz żeby mnie ochraniała.Czasem jak patrzę na te wielkie poślady to myślę że ona jest silniejsza ode mnie albo on nie jednego mężczyzny:D