Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESLI PRZYJDZIE POBOR DO WOJSKA TO SIE USMIEJE

Polecane posty

Gość Autorka1111
Jestem w super wieku:) To ze Ty masz kompleks starosci to nie moj problem! Ewidentnie masz jakies,prpblemy i nie wyzywaj mnie, bo karma wraca! Pozdrawiam srodkowym palcem:)

Współczuję twojemu mężczyźnie, przecież ty ten temat założyłaś na niego,i nie troszczysz się o niego.

oooooo jaaaaaaa z chwilą pokazania palca spadłaś. Teraz tym bardziej wiem że nie warto tu pisać.

Gość Autorka1111
Moj chlopak jesylt idealny i oczywoscie ze nie nadaje sie do wojska! Nie musisz mu wspolczuc, bo on jest szczesliwy. Nawet gdy dokuczam mu zeby sie szykowal na walke, bo bedzie musial bronic nasz kraj nie wyglada na,urqzonego. Oboje sie z niego smiejemy.

"Autorka1111 Ale co czujesz, nie bardzo rozumiem... Wcale nie pomiatam mezczyznamiusmiech.gif Wiekszosc moich przyjaciol jest plci meskiej i serio za to jak mnie wspieraka w gorszych chwilach o zawsze sa na zawolanie mam ogromny dlug wdziecznosciusmiech.gif Uwazam, ze jestescie super i ze mozna ma Was liczyc" ---ale po tym jestem w szoku, niby kobiety tu ganią,albo krytykują mężczyzn, a tu taka pochwała. p.s. nie pomiatasz, ale również nie wspierasz ich.

Gość Autorka1111
A skad Ty wiesz czy ich wspieram czy nie? Za moimi przyjaciolmi zawsze stoje murem, a ze tak sie zlozylo ze wiekszosc z nich jest plci meskiej to przeczy to Twojej odkrywczej teorii. Napisalam prawde, bo w moim otoczeniu to wlasnie mezczyzni sa tymi bardziej szczerymi, cierpliwymi i wartosciowymi osobami. Kobiety czesto sa mile prosto w twarz a za plecami obgadaja i uknuja,podla,intryge. Faceci nie bawia sie w takie gierki i mozna na Was liczyc:) Ja mam takie doswiadczenie

"19:44gość To spróbuj się dostać do wojska teraz. Albo musisz być super wysportowany, albo mieć mega plecy. W dzisiejszych czasach nawet Ci którzy kiedyś unikali wojska chcą tam pracować. A służba zasadnicza nie została zniesiona tylko na razie ją zawieszono, ale w razie potrzeby żaden problem do niej wrócić." -------muszę cię zmartwić ale służba została zniesiona.

Kobiety mówią że ich ciało i to co mają w brzuchu mogą zabić,bo nie są inkubatorem.Tak samo mężczyźni nasze jądra nasze ciało.Moje jądra moja sprawa.

Acha czyli stoisz tylko za przyjaciółmi a nie za mężczyznami.A mężczyźni cię wspierają i ty oczekujesz tego od nich.Tak więc nie wspierasz żadnych mężczyzn.

"Napisalam prawde, bo w moim otoczeniu to wlasnie mezczyzni sa tymi bardziej szczerymi, cierpliwymi i wartosciowymi osobami. Kobiety czesto sa mile prosto w twarz a za plecami obgadaja i uknuja,podla,intryge. Faceci nie bawia sie w takie gierki i mozna na Was liczycusmiech.gif Ja mam takie doswiadczenie" ---no widzisz czyli przyznajesz się że mężczyźni są bardziej wartościowi,szczerzy a jak niektóre kobiety piszą że są zakłamani i zdradzają albo są wygodni albo zostawiają.A kobiety są obłudne, być może dlatego robicie te manify które są fałszywe i chore i nie zauważają równości w społeczeństwie tam gdzie trzeba.

"19:13-A parytet fajna rzecz, ale np w sejmie a nie na wojnie bo ja nie jestem odpowiednia do brudnej roboty kochanie." ----typowe gadanie facetki,która by tylko siedziała i nic nie robiła.Chciałaby robić tak żeby nie było po równo.No i przecież kobiety też są w wojsku.Bo chcą tam być.Nie jesteś od brudnej roboty?Ale akurat ty?czy wszystkie kobiety?

Gość Autorka1111
Ja dyskryminacji nie odczuwam:) Mowilam o sobie konretnie, bo nie jestem do brudnej roboty

Nie odczuwasz bo jej nie ma.Jednak kobiety lub niektóre feministki te gorsze tak twierdzą.Bo jest wiele rodzajów feministek tudzież feminizmu. Nie jesteś do brudnej roboty bo jesteś za mała,za chuda?Jaka?

Gość Autorka1111
Jestem szczupla i szybko sie mecze. Brakuje mi sily na wykonywanie cięższych prac. Poza tym jestem leniwa i niezorganizowana:)

Gość gość
Nie zniesiona, doucz się Dareczku. Teraz nie powołują, ale to nie znaczy, ze jej zupełnie nie ma. W każdej chwili można do niej wrócić, zresztą kwalifikacje wojskowe robione są co roku.

Wiecie co kobiety kojarzą mi się często z dawaniem ciała z fałszywością sprzedażą.No i gadaniem co roku że są dyskryminowane.Dyskryminowane to są w krajach arabskich(O ile w ogóle są) albo chinach. Leniwość i niezorganizowanie.można zmienić to żaden powód.Poza tym cechy nabyte nie są brane pod uwagę.

No i właśnie i ta kwalifikacja to jest dyskryminacja.Ale ja czytałem na necie w 2006 czy 2007 że do wojska biorą do 26 roku życia, a później już nie jak ma się więcej lat.To prawda co przeczytałem czy to jakaś fałszywa informacja.

No i kiedy przyjdzie ten pobór do wojska?przecież jak będzie wojna to trzeba zwiewać.Jak oni wezmą do tego wojska.Ja nigdy karabina w ręku nie trzymałem. Z jakiego województwa jesteście?Czy tam na dole polski już coś słychać że są nie daj Bóg w kraju?

Ale zaraz zaraz jak nie została zniesiona jak wszyscy zostali wpisani do rezerwy.Ci z późniejszych i z wcześniejszych roczników.No i tak swoja drogą mężczyźni są bardziej solidarni wobec swojej płci czy kobiety.Bo kobiety zaprzeczają że nie ma czegoś takiego jak solidarność kobiet.Ale jakby były w wojsku to czy znęcałyby się nad innymi kobietami?Kobiety są bardziej solidarne wobec siebie mam takie wrażenie.

Gość gość
w razie wojny mam kilka kilo ryzu i chowam sie w mojej piwnicy, zandarmeria mnie tam nie znajdzie, ewentualnie gdzies na altankach

poza tym temat jest głupi przecież wojsko a wojna to zupełnie co innego.I polacy nie będą stawiać oporu, przecież wojska ukraińskie też nie stawiały oporu bo im bo ich dowódca zakazał im stawiać opór.Raz założyłem temat o wojsku i kobiety pisały że same obronią, to teraz możecie się wykazać.Pisała że mężczyźni którzy się boją służby wojskowej to c***y, że one gdyby miały przymusowy obowiązek to szła by bez zastanowienia.

"18:29Serio, dobrze, że jestem kobietą. Z moim spóźnianiem się, szybkim męczeniem i upodobaniem do wygód byłabym okropnym żołnierzemjezyk.gif Śmiac mi się chce jak sobie wyobrażę, że z kimś walczę.Darek popieram pomysł - bycie kobietą jest SUPER" ---jak z kimś walczysz ręcznie,ale możesz przecież strzelać karabinem.Popierasz pomysł?Bycie kobietą jest super, a czy mężczyzna bez jąder jest kobietą?

"Autorka111111 Serio, dobrze, że jestem kobietą. Z moim spóźnianiem się, szybkim męczeniem i upodobaniem do wygód byłabym okropnym żołnierzemjezyk.gif Śmiac mi się chce jak sobie wyobrażę, że z kimś walczę. " Mam wrażenie że jesteś rozpieszczona.Jakbyś musiała to byś walczyła.Albo przynajmniej broniła.Przecież ukraińcy w charkowie czy jakoś tak bo nie znam dokładnej nazwy bo nie interesowałem się historią.Ale kobietom obcinali piersi wtedy.I ja to nie wiem po co obchodzić święto niepodległości i jak o nie podległość walczyli mężczyźni, więc należą się im jakieś przywileje i to nie małe większe zarobki itd. a nie feminy ciągle brzdągolą że kobiety mniej zarabiają.

"19:20Ale kobiety nie musiałyby strzelać z karabinów wystarczy że dawałyby żołnierzom. I tak będzie dlatego wojny doczekać się nie mogę" --kobiety są podłe nawet w takiej sytuacji.Może oddajmy im najpierw kobiety.A później uciekajmy?:classic_cool:

"19:44Autorka1111 Juz zrozumialam ze niechecusmiech.gif Nie masz,powodu. Ja jestem mila ladna i uprzejma" ---no widać tą twoją uprzejmość że szydzisz z czyichś nieszczęść,nie powodzeń wyśmiewasz się.Chełpisz się że nie musisz walczyć bo jesteś kobietą, a to najgorszy typ kobiety.:-/

Dobra na zakończenie powiem że Rusłana była kobietą i co przeszkadzało jej to w walczeniu nie walczyła głosem.

Gość gość
a kto wychowuje te cipki w rurkach jak nie same kobiety, przepraszam głownie samotne mamusie itp. tak to jest jak takie głupie stworzenie jak kobieta dostaje za duzo praw, za tepe jestescie na ukierunkowanie własciwie swojego potomstwa, widac to doskonale

Autorka111111 18:36-"Poza tym fajnie jest o siebie dbac i nikt mnie nie wyzwie od gejow z powodu takiego, ze lubie ladnie wygladac. Moge duzo wymieniac"-XX__a wymieniłabyś to byśmy porównali czy mamy podobne kwestie co do lepszego traktowania w byciu kobietą?