Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z czajnikiem

Polecane posty

Gość gość

Witam :) mam problem, kupiłam sobie nowiuśki czajniczek elegancki za 80 zł - dla mnie to dużo jak wydać na czajnik, ale chciałam coś porządnego, to mam. Sprawdza się w 100 % ale jest mały problem, mianowicie śmierdzi z niego :) nie wiem jak dokładnie opisać woń ale po prostu taka ciepłą gotowaną wodą z chlorem i nowością mino, że ma już parę dobrych miesięcy. Próbowałam już gotować wodę z sodą z nim, z kwaskiem cytrynowym, ale nic zapach dalej pozostaje ...

Gość gość
jesteś przewrażliwiona na tym punkcie dla takich osób sprawdzają sie tylko i wyłącznie czajniki z zakrytą grzałką a czy twój czajnik ma zakrytą grzałke?

Gość gość
Coś jest z grzałką. Odradzam dalsze gotowanie w nim wody i picie jej.

Gość gość
To jakas podróba, nazwa zmyslona, hyundai nie robi czajników, smierdzi bo taki jest sklad plastiku ze od gorąca wydziela smród. Kiedys mielismy takie garnki z plastikowymi uchwytami, co sie gotowalo w nich to smierdzialo z gorąca. Trzeba bylo kupic czajnik markowy.

Gość gość
mogłaś dołożyć te kilka złotych i kupić np zelmer cristial ja mam go od 5 lat i jest z******ty dałam za niego coś lekko ponad 100zł