Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana8989

CO WYBRAC??? POMOZCIE

Polecane posty

Gość zalamana8989

Witam, słuchajcie mam problem. Po wielu wysyłaniach cv i chodzeniu na rozmowy (które nic nie dały) postanowiłam iść na tzw "słuchawke" . Chcą mnie przyjąć do dwóch firm. Jedna konsultant telefoniczny znanej sieci, drugi to firma ubezpieczeniowe - sprzedawanie ubezpieczeń bankowych. W obydwóch bym miała mieć szkolenie od jutra. I teraz nie wiem którą wybrać. 1. sieć komórkowa daje umowe na pol etatu, praca po 6 godzin dzienie, wynagrodzenie 8 zł na godzinne plus prowizja, tyle ze trudny dział bo musze utrzymać klientów którzy już złożyli rezygnacje z tej sieci. Cieżko na pewno takich ludzi przekonać. Szkolenie jest tygodniowe, jak na szkolenie to długie jeśli chodzi o ilość godzin. Szkolenie to jest bezpłatne i jeśli zźle je przejde to nie dostane pracy. 2 firma ubezpieczeniowa daja 6 złotych na godzine plus prowizja indwidualna i grupowa. . tez 6 godizn dziennie praca. szkoelnie jest od jutra, płatne i odrazu by przyjeli bo z pierwszym dniem szkolenie odrazu podpisuja umowe zlecenie. Nie wiem co wybrac.

Gość gość
mysle ze z ubezpieczeniem moze byc ciezko

Gość zalamana8989
NO wlasnie tez pomyślałam że z ubezpieczeniami może być ciężko. Boje się tylko ze ten tydzien jak pójdę do orange na szkolenie to zmarnuje i mnie nie przyjmą, ale z drugiej strony zaryzykować zawsze można. Może i to orange by było dobre, Pierwsza umowe ma się na miesiąc a i tak wiadomo będę szukać czegoś innego , bo praca w call center to nie jest moje marzenie. Byłam już tak w jednej firmie i ciężka praca mimo wszystko.