Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam ktore kupuja dzieciom buty w internecie

Polecane posty

Gość gość

Jak wiecie jaki rozmiar kupić? Kurcze, niby powinno sie zmierzyć wkładkę itp. i tak zrobiłam a buty przyszły za duze ;/ musialam odsyłać ehh i wyszły mnie drożej... jak kupic by nie popełnić gafy...macie jakies sposoby?

Gość gość
kupić w sklepie-każda marka ma inną rozmiarówkę... koleżanka raz kupiła ale przyszły za małe-bawiła się w odsyłanie i powiedziała nigdy więcej-taniej jej było w sklepie. A ja mojemu małemu nie mogę kupować takich nie mierzonych bo ma wysokie podbicie

Gość gość
Ale w necie jest więksy wybór bucików ,sa ładniejsze itp. Mój ma normalne podbicie..może wypowie się ktoś na temat

Gość to ja z 14 38
to gdzie Ty mieszkasz? u nas są duże wybory butów, jak kiedyś przeglądałam internet to widziałam dużo mniej butów niż jak się przeszłam po kilku sklepach, ale zależy na jakie buty patrzysz bo ja mam fazę na adidasa i nike

Gość gość
najlepiej wcześniej w stacjonarnych sprawdzić jaką dana marka ma rozmiarówkę...i później można spokojnie w necie zamawiać.

Gość gość
na e-sklepach zazwyczaj można wydrukować wkładkę z rozmiaru jaki Cię interesuje, no i wtedy bez problemu przymierzasz stópke, a jak nie pasuje to drukujesz inny rozmiar większy bądź mniejszy