Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona100

kompleksy, celulit, problemy w zwiazku

Polecane posty

Gość zakompleksiona100

Witam. Mam bardzo duży problem ze swoim ciałem. Tu nie chodzi tylko o to, że się sobie nie podobam lecz zwyczajnie brzydzę się swojego wyglądu. Chodzi o to, że nie jestem gruba ale mam trochę tłuszczyku na brzuchu rękach i na pewno OGROMNY celulit na udach. Nie byłby to problem gdyby nie fakt, że mój chłopak nie zdaje sobie z tego sprawy. Ani on ani nikt. Bardzo często podrywa mnie wielu facetów, nikt nigdy nie powiedział, że jestem gruba wręcz przeciwnie ale ja swój celulit po prostu strasznie maskuję. Nie widać go prawie wcale z przedniej części nóg ale z tyłu to aż chce mi się płakać. W spodniach tego nie widać. Spódniczek od 1 gimnazjum niemal nigdy nie zakładam a jeśli muszę to tylko do kolan (nie krótsze). Niestety chodzi też o moje łydki które z kolei są cholernie umięśnione. Obrzydliwe, masywne. Odstający, mięsień przy każdym kroku. Najgorsze jest to, że wszystkie moje kompleksy odbijają się na moim związku z chłopakiem. Jest coraz gorzej, nie czuję się przy nim swobodnie. Nie umiem stanąc naga przed chłopakiem a już na pewno nie tyłem. Jak uprawiamy seks - ok bo jesteśmy blisko siebie ale nie pozwolę spojrzeć na siebie nagą z odległości dłuższej niż pół metra. On uważa mnie za ideał piękna. Wciąż to powtarza. Boję się jego rozczarowania gdy wreszcie to zobaczy. Co mam robić? Dodam jeszcze, że ćwiczę 3 razy w tygodniu po 1,5h na siłowni od 3 lat ! Oprócz tego w soboty mam basen a w niedzielę chodzę na pół godzinki na bieżnię pod wysoką temperaturą. Nic to nie daję. Codziennie płaczę do lustra. Mam ochotę przestać się tak męczyć z ćwiczeniami ale boję się, że celulit będzie jeszcze większy i że przytyję.

Gość ogarnij sieeeeeeeeeeeeee
Dziewczyno ogarnij się ! Problem zycia z tego robisz, pogadaj z nim szczerze, wyjaśnij z czym masz problem inaczej związek sie wam rozjedzie......

Gość gość
Kup sobie dobry masazer ktory działa na zasadzie odsysania tak jak banki chinskie.Naprawde rewelacja a do tego termoaktywny zel i folia strecz.Po kąpieli dobry masaz tym zelem a pozniej w folie zawinąc uda.Efekty murowane

Gość sylwia_FLFL
Przejdź na dietę to 70 % sukcesu. Polecam ci tez zamawianie cateringu dietetycznego z Oryginalnych Przepisów

Gość gość
Zdrowe odżywianie owoce, warzywa . Ja dodatkowo chodzę do Klubu Fitness Marcelinka na pilates .