Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JEST MI TAK CHOLERNIE SMUTNO, PORADŹCIE MI CZY MIAŁAM RACJĘ....

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, wczoraj był Dzień Kobiet, mój narzeczony nie złożył mi nawet życzeń, myślałam że do mnie przyjedzie, nie spodziewałam się jakichkolwiek prezentów, tylko chodziło mi o te cholerne głupie życzenia:-( Dzisiaj jest nasza 3 rocznica pierwszego spotkania, a on zadwonił do mnie oburzony że nie będzie się do mnie odzywał skoro jestem obrażona za dzień kobiet, nie wspomnę otym że zapomniał że dzisiaj jest ta 3 rocznica:-( co Wy otym wszystkim myślicie?:-(

Gość gość
no myślimy, że trochę burak z niego:)

Gość gość
O rany, przecież to święto propagandowe narzucone przez komunizm. Dzień Kobiet -- jeden dzień w roku, a pozostałe 364 należą do mężczyzn. Życzenia byłyby poniżające.

Gość gość
Burak i tyle:] zalezy ile dziwczyna chce. Mój konkubin dziś mi się oświadczyl . po 10latach słwoami "Ty Aśka może wzielibyśmy w końcu ślub" :D:D

Gość gość
A takie rocznice i inne d**erele na ogół dla facetów nie maja znaczenia. Ważne jest jakim jest dla ciebie na codzien.

Gość żółw 1993
Powinnaś by wściekła: w końcu on niczego nie powinien być pewien . I z jakich powodów on jest obrażony.

Gość gość
No nie, klasa tych oświadczyn mnie powala "ty Aska" wow, czysta klasa ;-) ;-) :-P

Gość gość
Sa faceci ktorzy nie przykladaja wagi do takich rzeczy

Gość gość
A tobie facet brzydko sie oswiadczyl, a zreszta tu dziewczyna zalamana ze facet sie nia nie interesuje a ty wyjezdzasz z tekstami o zeniaczce, gowno nas to obchodzi, nie lubi sie tu chwalipiet, wypad

Gość żółw 1993
Sa faceci ktorzy nie przykladaja wagi do takich rzeczy. Ale powinno być mu wstyd.

Gość gość
Aska wyjdziesz za mnie haha, jakby mi facet wyjechal z tekstem"kaska czas sie zenic " to jakbym mu pojechala to by sie nie pozbieral, hihi

Gość gość
Teraz to już nie wiem czy ja się czepiam czy faktycznie miałam rację:-(

Gość gość
Autorko, ja jako doswiadczona osoba powiem ci ze nie ma kobiety ktora by chociaz raz nie cierpiala przez faceta i odwrotnie tez, nie ma tak ze on przez kilkadziesiat lat w wadzym malzenstwie nie sprawi ci przykrosci, jeszcze sie taki nie urodzil co by we wszystkim dogodzil, skoro ma inne wartosci to zapomnij o tym gupim dniu kobiet, ja dostalam z****** tulipany i co? Kur... najtansze i jeszcze na paliwo musialam dac mu 100 zl by pojechac do lasu i co? I zyje sie dalej

Gość gość
Naprawde nie warto czepiac sie bzdur .Jesli facet jest dobry na codzień to jak zapomni o jakims 8 marca to lepiej nizli mialoby byc odwrotnie ,prawda ? Faceci nie przywiazuja wagi ..jak im ktos przypomni ..

Gość gość
Ale burak .

Gość gość
Fakt głupio postapił.. Ale nie każdy chłopak jest taki ,że nie przywiazuje wagi do rocznic czy takich dni jak dzień kobiet mój chłopak nie dał mi nic ma dzień kobiet ale złożył mi życzenia a o rocznicy sam lepiej pamięta niż Ja także jeśli ktos ma komentarze o chłopakach to niech sie swojego czepi bo nie każdy jest taki... A dla aktorki powiem że masz prawo sie gniewać może to zrozumie a rewanż juz jutro bo jest dzień mężczyzny :-) pozdrawiam

Gość gość
Rozumiem nie obchodzić np 7 tygodni razem (to jest żenada) Ale na rocznicę wypada się wysilić. Na dzień kobiet tym bardziej. Choćby życzenia, czy kwiatek... Mało a cieszy. Miałaś racje i to w 100%

Gość gość
Macie dobre zwiazki a czepiacie sie głupot a potem placz ze zostałyscie skrzywdzone i zostawione .Co to jest 3 rocznica ? 10 ,15 itd to sa rocznice a nie 2,3 nie przesadzajcie juz .

Gość gość
ale wy jesteście po slubie?? O rocznicy ślubu zapomniał? Bo jak tylko w związku to sorry ale nien ma się co oszukiwać ze nzwiązku można łatwo wyjśc i dalej byc "kawalerem" więc takie rocznice to se o d**e mozna potłuc taka prawda niestety - mam to samo i dalam kopa w d**e w końcu

Gość gość
zal

Gość gość
zapomnij ty o k*****e na dwa tygodnie. Sama zobaczysz. Jak dasz radę, to mi podziękujesz z za radę :)