Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOLEZANKA UCZY ANGIELSKIEGO A JA ETYKI O I ONA MNIE WYSMIEWA STRASZNIE

Polecane posty

Gość gość

smieje sie ze ona uczy przedmiotu najlepszego w szkole a ja nie musze nic robic i za co kase biore.. az mi smutno bo naprawde skonczylam ciezkie studia i musialam sie uczyc duzo ale ona poniza mnie na kazdym kroku i nosi sie jaka ona jest wazna itd...

Gość hgfdhgfdgfec
jenyy...nie przesadzaj...Twoj post brzmi ajk wołanie 13-to latki o pomoc.. no tacy ludzie są i już...niech się dowartościuje... z całym szacukiem do twojej osoby, ale dla mnie ogolnie nauczyciele to jakas odjechana grupa ludzi:) niedoceniani...zmęczeni...jakby nikt poza nimi nie pracowal.. nie!nie mowie tego do Ciebie - bardziej w ontekscie Twojej "kolezanki"...przepychanki na temat tego która jest bardziej zarobiona... nie sluchaj jej...i już...

Gość gość
Powiedz jej, ze jest to mobbing i ze zaczniesz spisywać wszystkie incydenty, co zostało powiedziane, kiedy i kto był świadkiem. Płotem zgosisc w kadrach. Przejdzie jak ręką odjął. Nie zachowuje się jak ofiara, bo wtedy jak taka cie traktują.

Gość mella43
lepiej nie mieć takich koleżanek :)

Gość hgfdhgfdgfec
co???jaki mobbing???ludzie:) zartem jej cos odpowiedz,ale dobitnie i tyle... duma Twoja zostala urazona i tyle... z drugiej strony...co jak co, ale na tej etyce idę o zaklad, nie musisz sie tak użerać jak ona na angielskim.. samych godzin ile ma ona a ile Ty tygodniowo... rownie dobrze Ty mozesz isc od pana od wf-u i to samo mu gadac...ze jestes wyzej od niego... :) a on do palacza...;)

Gość gość
Kwestia czy mobbing czy nie jest tu nieistotna. Ale jej tak powiedz zimno i stanowczo. Zobaczysz, przestanie jak zobaczy, ze umiesz się bronić.

Gość gość
powiedz jej, że to co mówi jest nieetyczne :)

Gość gość
Odpowiedz jej krótko i stanowczo. Dzieciaki o wiele bardziej wolą etykę niż angielski, można zadania domowe odpisywać ;)