Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 latki co macie co osiagnelyscie w zyciu

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
studia, mąż, dwójka dzieci, mieszkanie, dom (w budowie), samochód, ustawienie się tak żebym nie musiała pracować (chyba że dla przyjemności)

Gość rttg
w miare czyste sumienie

Gość gość
zazdroszcze,ile zarabiasz

Gość gość
jak sie ustawilas?

Gość gość
w zasadzie to prawie nic :D za 2 miesiące będę na wychowawczym bezpłatnym a w tej chwili dostałam niecałe 1000zł z macierzyńskiego, najwięcej ile w życiu zarabiałam to 2100zł na rękę

Gość BrzydkaOna
ja mam jednego dzieciaka , mieszkanie, samochód, (męza tez mam-z przypadku) mam wyksztalcenie podstawowe, z "zawodu" jestem grafikiem.. zastanawiam sie czy matura jest potrzebna?

Gość gość
mam wszystko,studia, męza, dzieci, dom, samochod, prace, dzialke

Gość gość
po prostu miałam szczęście i tyle, mieszkanie mam po dziadkach (ale okupione zajmowaniem się starszą osobą), połowę kasy na samochód miałam z pieniędzy które dostałam od babci a dom wybudowaliśmy razem z moimi rodzicami (razem z nimi będziemy mieszkać, bo też na starość będą wymagać pewnie opieki) z pieniędzy od dziadka. Jak już dom będzie wykończony to tam zamieszkamy a aktualne mieszkanie wynajmiemy. Mieszkanie jest w centrum Warszawy i szacujemy że z wynajmu dostaniemy ok. 2000zł (mąż uważa że po generalnym remoncie nawet i 3 tyś. może by się udało wyciągnąć). W tym roku mąż założył własną firmę, więc zobaczymy jak mu się to potoczy a ja zamiast pracować będę się zajmowała domem i starzejącymi się rodzicami. Może będę pracować, ale dla przyjemności albo żeby się wyrwać z domu. Oczywiście wszystko może się różnie potoczyć, ale wierzę że wszystko będzie ok.