Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan tu nie stał

czy jest tu jakaś szczupła mama która biega?

Polecane posty

Gość pan tu nie stał

w sensie uprawia jogging, a nie biega za swoim szogunem :) ciekawa jestem czy mogłabym zacząć biegać-chodzi o to, że jestem b.szczupła...no, chuda. I nie chcę zrzucić tych resztek kilogramów, tylko poprawić kondycję i pracę serca, opowiedzcie jak to u Was było-początek biegania, jakie są efekty itd.:)

Gość gość
nie biegam, jestem chuda, wszyscy się na mnie drą żebym przytyła to jakbym powiedziała w domu, że pobiegam dla kondycji to posądziliby mnie, że wpadłam w anoreksję więc siedzę na doopie

Gość gość
ja biegam, jestem mama 4 latka, ale nie biegam dla figury, startuje amatorsko w maratonach. ale tak - szczupla jestem, przebiegam tygodniowo ok 50km.

Gość gość
gratuluję i zazdroszczę!! a możesz powiedzieć jak powinnam się przygotować do biegania? słyszałam, że powinnam zacząć delikatnie-od szybszego spaceru, potem truchtu, dopiero z czasem biegu właściwego? czy Twoje ciało się zmieniło odkąd zaczęłaś biegać? jest bardziej jędrne, umięśnione?

Gość gość
Mnie to tez interesuje. Jestem szczupla ale slabo z kondycja . Tz by, chciala od kwoetńia zaczac biegac boprzy dziecku to najlatwiejszysport do zorganizowania;) nie trzeba isc do fitness klubu czy na basen. Ale mam ten sam problem tj chce miec lepsza kondycj****ardziej jedrne cialo ale nie chce schudnac nie taki jest moj cel. Moze ktos sie tu wpowie?

Gość pan tu nie stał
dzięki za odp. :) poszperam w internecie jeszcze!

Gość Torba do szpitala co pakować
Nie może zabraknąć: www.sklep.brzuchatki.pl/pl/p/Koszula-do-porodu-i-karmienia-szlafrok-komplet-XXL/85