Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Poul26wawa

Dziewczyny po prostu wychodze z siebie

Polecane posty

Gość Poul26wawa

Jak to się dzieje,że jakosć kupowanych w Polsce ubrań jest tak bardzo żenujaca. Słuchajcie kupiłem dokładnie rok temu dzinsy(firmy nie będe wymieniał co mnie podkusiło,przecież mam dzinsy o tym jakie to zaraz powiem) no więc kupiłem spodnie i już pojawiła się dziura w kroku i zaczynają se rwać w dolnej części maja tylko rok jakoś specjalnie je nie eksploatowałem ot tak, do roboty ewentualnie gdzieś wyjść.Po roku sa w fatalnym stanie. Teraz druga cześć kupiłem 2004 roku spodnie w Nowym Jorku zgoda to był sklep tylko z dżinsami (specjalistyczny można by rzec)wybór ogromny i co prawda zapłaciłem za nie ok 100 dolców to ich jakość jest genialna właściwie nosze je codziennie nic sie z nimi nie dzieje mało tego mam wrażenie,ze są jeszcze lepsze.(nie wiem co mnie podkusiło,żeby kupić drugie) Czy u nas rzeczywiście jakość w tym przypadku jeansów jest aż tak marna moja siostra kupiła w Wiedniu sweter 2 lata temu do dzisiaj go nosi nic się nie rozciągnęło nic nie odblaklo wygląda jak nowy.... brat w berlinie kupił kurtkę do dzisiaj w niej chodzi a nabyl ją ponad 2 lata temu.. Czy u nas naprawdę jest taka żenada z jakością ubrań?? może to jakis pech ale chyba cos bardzo złego dzieje się z nimi po przylocie do Polski Jakość jakość i jeszcze raz jakość a wy jak myślicie dziewczyny??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować