Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie CHłopaków do wzięcia czasem?

Polecane posty

Gość gość

:D Polewa na maksa z niektórych. Lepsze niż kabaret czasem

Gość gość
ale dlaczego?

Gość gość
jest nowy sezon?

dla mnie to wcale do końca nie jest takie smieszne. Polska rzeczywistość, co jest smiesznego w facetach ze wsi którzy marzą i potrzebują miłości? ja im szczerze współczuje

Gość gość
mnie rozwalil wczoraj tekst:"u nas taka bida ze tynk z sufitu odpada". no je/błam xD

a wy to nie lepsze pobzykac na jedna noc bo nie macie z kim mieć dziecka.

Gość gość
Ja czasem ogladam i smiac mi sie chce ale tak szczerze to szkoda mi ich.I dziwie sie ze to sie dzieje naprawdę,ze tacy istnieją.Wspolczuje im.

Gość gość
ogladam i nie zawsze mi do smiechu ale sa jednostki wybitnie ......inne jak np tygrysek , szkoda ze nie bylo go w trzeciej serii :) albo ten co zupki chinskie siorbal niby szukal milosci a pierdaczyl o kuchareczce , to w koncu chcial znalezc milosc czy kucharke :) , siostrzeniec grabarz byl niesamowity :) reszta to poprostu biedni ludzie

Ja ostatnio widzialam to az mi sie niedobrze zrobilo :P Jeden stary dziad z masa kasy i starsza kobieta... ktora przyjechala do niego. Poszli do lozka i kamera to nagrywala :P Nie wiem jak mozna byc tak durnym a ta kobieta to jzu w ogole dno!

Gość gość
No tak z jednej strony to też mi ich szkoda ale niektórzy z nich to zupełnie nie wiedzą jak podejść do kobiety. Pan Stasiu wymiata :D

Gość gość
a co myslicie o super parze. andzejek i basia? a syn pana stasia andrzej ma 2 synowi i kiedys mial zone. jakim cudem? a ta basia wyglada na normalna ale andrzej to totalny glupek.