Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czy jest osoba ktora byłaby w stanie pomoc finansowo ok 2000zl? Jestem mężatką z dwójka dzieci,niestety raty na remont domu i do tego opłaty za prąd wodę itp nas wykanczają. Potrzebuje ok 2000 zł by wyjść na prostą. W tej chwili moje dzieci nie mają kurtek ani butów ani też co zjeść za bardzo. Proszę pomóżcie mi wyjść na prostą. Piszcie: li-ber26@wp.pl to nie jest naciąganie. To wołanie o pomoc.

Gość wertyujjjjjjjjjjjnbvdfghjk
trzeba było karmić i ubierać dzieci zamiast remontować. trzeba umiec rozrozniac potrzeby ważne i miej ważne

Gość gość
Zanim dzieci urodziłam to musiałam wziąć kredyty by miały warunki na normalne życie teraz już mają 3lata i niestety dopóki mogłam to im zapewniła wszystko co najlepsze. Teraz już niestety nie mam skąd brać bo MaZ sam pracuje a mnie nie stać na nianie. By iść do pracy. I nie mam z kim Zostawic. Tacy ludzie którzy nigdy nie byli w ciężkiej sytuacji nie potrafią zrozumieć człowieka w potrzebie. A pewnie ty taka osoba jesteś.

Gość gość
Błagam ludzie chociaż 50zł ! Moje dzieci nie maja co jesc:-(

Gość gwoli wyjasnienia
idz do urzedu socjalnego i powiedz jaka masz sytuacje. ty potrzebujesz innej pomocy niz jednorazowo 50 zl bo tym problemu nie rozwiazesz.

Gość gość
Mops mi przyznał 250zł jednorazowo ale wypłaca dopiero 24 marca o jak do tego czasu przetrwać? A zlobki,przedszkola najpierw są przyjmowane dzieci gdzie oboje rodziców pracuje. A jak mam podjąć pracę skoro ciągle mam odmowę ? Nie jestem naciągaczka. Gdyby ktoś przelał mi te 50zł odrazu bym podziękowała i nie chciała więcej tu na forum. Tylko ludzie kt órzy nie maja serca potrafią dogryzc drugiemu. Byś kiedyś ty była w takiej sytuacji.

"A zlobki,przedszkola najpierw są przyjmowane dzieci gdzie oboje rodziców pracuje. " Jakie brednie. :D Mój mąż pracuje, ja nie, a dziecko w przedszkolu. :D Jakim cudem więc?:D

Gość gość
A czy ktoś kto prosi o pomoc musi być głęboko wierzącym? Ten kto oskarża bez podstaw też raczej do głęboko wierzących nie należy.

Gość gość
Każde przeszkole ma również własne kryteria przyjmowania

Gość gość
Ja nie ale MaZ jak najbardziej:-) A co pomożesz:-)

Gość gość
Jak najbardziej swój

Gość gość
A kupisz? Gdybym miała kupca żaden problem sprzedać.

juz wystarczajaco duzo dla ciebie zrobilam. czas na twoja inicjatywe nie sadzisz?

Gość gwoli wyjasnienia
no ale jak ci te pieniadze przekazac, wyslac w kopercie? to moze zgina i byloby szkoda.

Gość gość
Dużo czyli co ? Bo pisać każdy może tylko do pomocy to taki jest OSTATNI bo tylko mocny w gębie.

Gość gość
Na początku podałam maila jeśli komuś by zależało by pomoc to by wysłał maila i tam by się wszystkiego dowiedzial.

Gość gwoli wyjasnienia
to ty jeszcze stawiasz warunki? na konto w Szwajcarii nie wysylam

Gość gość
Ja stawiam warunki? Nie ja tylko proszę o pomoc ludzi dobrej woli. Tylko takich na tym forum nie znajdę. Bo tu są tylko ludzie którzy potrafią krytykować.. Chciałabym podziękować osobom które chociaż byłoby stać na dobre słowo ale tu na tym forum takich osób nie ma również.

Gość gość
no przeciez to tak zawsze jest no my to wiemy ale jest na to i rozwiazanie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Nie musicie wierzyć . W mailu podaje ośrodek pomocy społecznej i odpowiednie dane byscie mogli sprawdzić czy nie jestem oszustka. Tylko tacy ludzie którzy uważają się za guru nie potrafią sprawdzić najprostszych rzeczy. Żegnam wszystkich.

Gość gość
Nie sprzedaje się za pieniądze. A skoro dla kogoś liczy się tylko jedno to powinien się leczyć