Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyźni są jednak popierdoleni

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. Jakis inny gatunek. Egoistyczni narcyze, bez skazy, bez wady. wszystko co źle, to my, kobiety. A oni cud miód orzeszki. Oddam takiego jednego natychmiast, niech mi wypitala z życia wreszcie.

Gość gość
k****,co chwilę jedna z drugą marudzi,wylewa żale "jacy to faceci do niczego"-i zamiast olać nieudacznika,to bierze z nim ślub, po czym następuje jeszcze większa kaskada pretensji i narzekań.jakby tego było mało-jedna z drugą intelektualistki decydują,że jak "urodzą facetowi dziecko" to on na pewno od razu dojrzeje i zmądrzeje.I powiedzcie sami-kto tu jest naprawdę p**********y,co?

Gość gość
Masz racj****aby są głupsze :O Jak im koorewsko te macice cisną mózg, to po prostu nie do pojęcia :O A potem żal, pretensje, ze samotna matka, że on nie wspiera, że zachowuje się jak singiel. Zrozumcie - większość facetów tak naprawdę nie chce dzieciorów, albo temat jest im obojętny - skoro baba naciska, to ją zapyli, niech ma skoro chciała, zawsze to pare razy p***********a bez gumy wiecej. Kapiti ?

Gość gość
dokladnie baby narzekaja na facetow, ale kazda trzyma sie nawet najgorszego lajzy jak rzep psiego ogona.

Gość Taki_jeden_964
"jak w temacie. Jakis inny gatunek. Egoistyczni narcyze, bez skazy, bez wady. wszystko co źle, to my, kobiety. A oni cud miód orzeszki. Oddam takiego jednego natychmiast, niech mi wypitala z życia wreszcie" Takim dajecie się wybierać się nie narzekaj. Nie wszyscy tacy jesteśmy bo jeden tak się zachowuje. Też mógłbym zaszufladkować kobiety. Ja jestem kawalerem wiec jeszcze gorszy... bo jak któraś tutaj napisała raz, gorszy kawaler niż najgorszy mąż... :)

Gość majakmaja
na szczęście nie wszyscy ! :)

Gość gość
nawet jak z kobietą coś jest nie tak, to tylko dlatego że wcześniej miala do czynienia z mężczyzna, który ją w takiego potwora zmienił :o a mężczyzna jest p**********y z natury

Gość Taki_jeden_964
Niech tak będzie, przynajmniej ci ulży jak sobie napiszesz. My po...< cenzura >ni, wy święte. :) Dużo w tobie złości i ciężko z tobą dyskutować.

Gość Clever man
mężczyzna czesto mysli schematycznie, instyntktownie a kobieta jest zaprogramowana na rodzenie dzieci i dlatego mamy tyle problemow ze soba

Gość Taki_jeden_964
Kobiety nie myślą instynktownie ?

Gość gość
Faceci nie sa źli, oni zwyczajnie inaczej myślą:) i pisze to kobieta:) Nie kieruja sie emocjami jak my. Krótki komunikat i tyle, bez tłumaczeń, pretensji;)

Gość gość
ależ kierują się emocjami. Swoimi. Bez wzgledu na emocje tej drugiej osoby. Po nas choćby potop - oto ich dewiza.

Gość tyż facet
veto nie czytając topu a odnosząc się do tematu i wpisu autorki

Gość gość
vetuj sobie! Przejdę po twoim nagim torsie, Rejtanie :P Autorka.

Gość gość
a jak już nie ma męża ani dzieciorów sama zarabia na siebie to brzydal i paszczur i nieudacznik zamiast niezależna mąra kobieta która uniknęła wdepnięcia w g***o....dlaczego postrzegają tak kobiety inne kobiety?

Gość gość
nie wszystkie. Tylko te dla których każde portki są ok. Ja już sie z tego wypisałam. :o 🖐️ Autorka

Dziwne masz towarzystwo. Ja poznaję wielu fajnych facetów, a już mój narzeczony to w ogóle najlepszy na świecie :)

Gość EL30
Zarówno część mężczyzn, jak i część kobiet jest "p************h" - myślę, że nie ma tutaj wyraźnego podziału. Jako facet mogę powiedzieć "kobiety są p**********e", ale będzie to tylko wyraz moich złych doświadczeń. To samo powiedzą kobiety i będzie 1:1.