Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa podała mojej córce zupkę chińską. Biegunka.

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 11 miesięcy. Teściowie nalegali na to żeby spędzić czas z wnuczką. Ok, było ciepło więc stwierdziliśmy, że mogą ją zabrać na spacer. Po dwóch godzinach przyprowadzili Ulę. Około 16 mała zaczęła marudzić i dostała biegunki. Okazało się, że teściowie wzięli ją od razu do siebie bo nie chciało się im spacerować i nakarmili Ulusię zupką chińską (wg. nich to był rosół). Wydarłam się na nich, a mąż twierdzi, że przesadzam i nic takiego się nie stało.

Gość gość
walnij w głowę mocno męża, a teściom już nie dawaj dziecka pod opiekę.

Gość gość
a to nie spakowaliście im nic do jedzenia dla małej na wypadek, gdyby zgłodniała? a oni w niedzielę nie mieli przynajmniej domowego rosołu jak już koniecznie chcieli ją nakarmić?

Gość gość
Ona była tuż po jedzeniu. Wcisneli jej na siłę. Według nich to był rosół :/

Gość gość
wspolczuje

Gość gość
aha... no bez jaj, oni normalni są? zatkało mnie... by się wstydzili nawet dziecku takiemu małemu dawać zupkę chińską, dorośli powinni ich unikać a co dopiero. nie stać ich na nic innego? w ogóle co to za pomysł dziecko na siłę karmić...

Gość gość
A skąd wiesz ze to byla zupka chińską?

Gość gość
prowo

Gość gość
Ja spotkałam sie z sytuacja gdzie jedna z babć od strony mamy chciała dawać borowki w 7 miesiącu życia dziecka bo miało biegunke . Takie osoby nie powinny rodzic dzieci !!!! Nie dawaj juz nigdy dziadka tego dziecka . A raz ze strony ojca dziadek wzią dziecko 11 miesięczne na bagaznik pl na rowerze i dziecko spadło rozwalilo głowę wymiotowalo potem .

Gość gość
prowo...znowu teściowa....hm...ale to matka twojego męża, wychowała go na porządnego faceta, który umie kochać i jest naj, naj ...bo z innym byś nie miała dziecka? Prawda??? P.S Jak umiesz czytać niunia ze zrozumieniem

Gość gość
zupka to syf,sama chemia i sztuczny smak a te "kluseczki" hehe mnie mdli po takim czymś to tymbardziej maluszka,nie pozostawiaj im jej pod opieką bo zniszczą jej jelita

Gość gość
nie wierzę prowo jak nic

Gość wefwef
A ja wierzę. Znam podone przypadki. Trudno, stało się. Teściom więcej nie powierzaj dziecka bo są na to zbyt głupi i nieodpowiedzialni.

Gość gość
dla Was to wszystko jest prowo... a nawet jeśli, to nie znaczy, że nie ma takich "mądrych" babć. jeśli chodzi o ludzi to już jestem skłonna we wszystko uwierzyć