Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łuszczyca

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, w którym momencie nowego związku należy powiedzieć partnerowi że się choruje?

Gość gość
5 minut przed pierwszym bara-bara

Gość gość
Czlowieku co ty wiesz o luszczycy, naprawde chorzy nawet do sklepu wstydza sie wyjsc, maja zajete 80% ciala

Gość gość
Ale nie chodzi mi o taka wystuacje w ktorej ktos ma zajete pol ciala, tylko kilka zmian ktorych nie widac bez rozbierania sie, np na plecach. Czy robic z tego sprawe czy traktowac jakby to nie bylo nic wielkiego (np dla mnie nie jest to problem)?

Gość oidipon
Na początku.Byłam kiedyś z kimś chorujacym na łuszczyce.

Gość gość
Mój wujek to ma,ale tylko na kolanach i łokciach... choroba jest straszna. Tym bardziej,że maści kosztowały niecałe 7 zł,a teraz około 32. I kupuje tubkę na tydzień lub dwa.. Nigdy nie miał jakiś obaw przed kobietami,bo skoro cię ktos pokocha to akceptuję cię takim jakim jesteś,bo jeżeli odstawi cię do wiatru z powodu choroby to nie rozpaczaj,bo jak się kogoś kocha to nic mu nie przeszkadza..nawet twój wygląd po zmyciu tony tapety z twarzy. Pozdrawiam.

Gość gość
up

Powiedz ,że to nie łuszczyca tylko ,że jesteś Reptiliantką czyli Człowiekiem - Jaszczurem z Zakonu Iluminatów i kontrolujesz świat :classic_cool:

Gość gość
jesli twoj wujek moze to niech przyjedzie do medlaseru do lublina, tu naprawde pomagaja. i to tanimi lekami.