Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie uzaleznieni od kafe

Polecane posty

Gość gość

To jest jeszcze gorsze niz facebook! Siedzicie tu cale wieczory wessani w ten b/u/r/d/e/l kafeterianowy, czytacie, poszukujecie wrazen i emocji ktorych trzeba wam jak powietrza, komentujecie cudze posty i ogarnia was radocha jak komus bzdure jakas pocisniecie albo jak czytacie cudze wyzwiska i bluzganie. Jeszcze inni pisza o analach, masturbacjach, minetach i te wszystkie wpisy ociekaja wydzielinami, sluzem i sperma, inne z kolei o ciazach i zajsciach w ciaze, dzieciach i ich rodzeniu, co sekunda ktos zaklada temat o czymkolwiek - od pytan typu: "jakie bulki zrecie na sniadanie", po tematy polityczno religijne.. I tak meczycie mozgi przed tym kompem, oczy was pieka od gapienia sie w komputer, jest pozno rano musicie wstac do pracy/szkoly itd ale nie! Jeszcze kilka minut, jeszcze cos dopisze jeszcze poczytam! Masakra ludziska, to straszne! Wyjdzcie czasami lepetyny przewietrzyc, dajcie odpoczac umyslowi, pewnie wiekszosc z was nawet nigdy nie miala poobdzieranych kolan i lokci i nigdy nie poparzyla sie pokrzywami, nie zbieraliscie grzybow w lesie i nie bawiliscie sie z innymi dzieciakami na podworku bo od najmlodszych lat przylepiliscie sie do komputera. Moje nastoletnie lata przypadly akurat na czas kiedy internet byl czyms co jeszcze bylo w powijakach, malo kto posiadal komputer w domu o telefonach komorkowych nie wspomne. I wiecie co? Wspolczuje wam mlodzikom bo wkroczyliscie w plastikowa przestrzen, w ktorej brakuje tlenu. Ile czasu dziennie/ tygodniowo itd spedzacie w necie aa?

Gość gość
Niektórzy są tak uzależnieni, że widza nawet tematy o tym co kto żre na śniadanie i chcę się im zakładać tematy o uzależnieniu. Młodziki już śpią. Za moim oknem biega pełno dzieciarni, tej młodszej i starszej. Bawią się, krzyczą, grają w piłkę, jarają szlugi.

Gość gość
Masz kau na rzęsach????

Gość pier dolnieta19
okres spoznia mi sie 2 dzien, jestem w ciazy? :(

Gość gość
"Bawią się, krzyczą, grają w piłkę, jarają szlugi" u mnie to samo, drą się pod oknami jak dzicy, maluchy za dnia, a młodzież i studenci wieczorem, posiedzieć przed kompem by poszli :D

Gość gość
Autorka ma rację! Jesteście POy****i i chorzy!Leczcie się! :classic_cool:

Gość gość
"Masz kau na rzęsach????" ja zgaduje ze akurat ty masz go w japie i miedzy zebami (od praktyk analno - oralnych - albo po prostu kauojad jestes hie hie hie) i z gardzieli zajezdza ci stolcem. A na rzesach to zasuszona rope miec musisz i zaschnieta sline w kacikach ust!

Gość gość
Nie chce mi się czytać całości, mam jedno pytanie... jesz ku/pę?