Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bio oil na rozstępy

Polecane posty

Gość gość

Ktoś może używał po porodzie? Widziałam reklamę w tv, zastanawiam się czy faktycznie przynajmniej trochę likwiduje blizny i rozstepy. Jestem w 40 tyg i niestety brzuch wokół pepka przestał wytrzymywac. Boję się że jak urodze to będzie masakra na skórze. Całą ciążę smarowałam się regularnie oliwka i balsamem p/rozstepom. Nic nie wyskoczyło, dopiero teraz w samej końcówce :/

Gość gość
moim zdaniem przereklamowany a skład nie taki wspaniały wypróbuj raczej olejku z masłem kakaowym Palmers Cocoa Butter, znajdziesz w aptekach masło kakaowe ma zbliżone właściwości do składu naszej skóry, usuwa przebarwienia, blizny, ujędrnia oraz ewentualnie maści cepan, contractubex, alcepalan

Czy wiecie moze kobietki jak pozbyc sie rozstepow na piersiach??? Moze polecacie jakis kremy ?

Gość gość
Bio oil jest swietny na blizny, mojej po cc juz prawie nie widac. Co do rozstepow, to one od smarowidel nie znikna, niestety, bo to sa rozerwane wlokna kolagenowe w skorze. Ale jezeli chodzi o biust, to cuda moze zdzialac dobrze dobrany biustonosz, ktory sprawi, ze piersi beda wygladac pelniej i jedrniej.

Ja go kupilam jeszcze zagranica ale jak dla mnie beznadziejny. Lepi sie jak cholera , tlusty , nie wchalnia sie . Nie polecam.

Gość gość
A ja jestem z niego bardzo zadowolona. Wlasnie swietnie sie wchlania, a tlusty musi byc, bo to w koncu oliwka.

Gość gość
Mi nie pomógł ale swietny jest palmers

Gość gość
Używałam bio-oila regularnie na rozstępy (jeszcze świeże)przez pól roku, nie było żadnej różnicy do tego nie przeciwdziałał powiększaniu sie rozstępów i robieniu się nowych. Teraz odkryłam fajny krem na rozstępy z eveline i on troszeczkę pomaga, ale cudów nie ma z tym, że nie robią się nowe chociaż. Najlepiej pomaga mi chyba derma roller i łykanie kolagenu.