Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skorpion mężczyzna jaki jest

Polecane posty

Gość gość

jaki jest skorpion

Gość gość
pyta kobieta

Gość gość
jezeli kawaler po 40 daj sobie spokoj,mi kolezanka odradzal ale sie uparlam,niestety miala racje,egoista patrzacy na wlasne potrzeby,sknera, w lozku nie jest ogierem,to moje doswiadczenie ze skorpionem,ucieklam od niego,nie potrafi powiedziec przepraszam,a na poczatku znajomosci nawet mily,jego wady wychodza w uzyciu

Gość gość
uuu moj maz skorpion jest nerwowy, egoistyczny, czasem nie do zniesienia, wredny :) ale jednoczesnie slodki :) i w lozku genialny

Gość gość
odradzam po prostu straszny egoista zapatrzony w siebie, kłamca, manipulator etc. etc. etc.

Gość gość
poza tym sknera i taki...hmm cwaniak

Gość wagar7y
Ma czar, magnetyzm, seksapil w sobie, ale zdradza i oszukuje na potęgę, kombinator.

Gość gość
Ja się akurat dogaduje ze skorpionami, bo wychował mnie skorpion, mam brata skorpiona i urodziłam skorpiona. Wspaniali mężczyźni. Egoiści fakt, mnie też nauczyli egoizmu i dobrze mi z tym. Zawsze można na nich jednak liczyć, gdy się ich potrzebuje. Na trudne sytuacje są niezastąpieni. Co tu dużo gadać, to są faceci, a nie miękkie pipki, niezależni od kołyski, mający swoje pasje i cele, do których dążą wytrwale. Jak kochają to całym sobą, żadnych kalkulacji, czy półśrodków. Chętnie podejmują nowe wyzwania oraz ryzyko, co dla mamy kwoki nie jest już takie fajne, ale w głębi serca mama podziwia za odwagę:).

Gość gość
A i nie zgodzę się z tym, że są sknerami. Nie lubią wydawać kasy na głupoty i gnają ineresowne pustaki ale swoje kobiety rozpieszczają, oczywiście na swój skorpioni sposób, nie maskotki, błyskotki na codzień ale od czasu do czasu porządny prezent, dbają o swoje rodziny. Nie są skąpi lecz oszczędni. Znają wartość pieniądza, bo są pracowici.

Gość gość
opis samego siebie dodam jak widze sam siebie egista , tak jak najbardziej ! bo kazdy musi byc egista i jest, a kto mówi, ze nie..... jest idiotą i kłamca .Skala egizmu jest rozna , to fakt , ale egista skorpion nie jest dla swych bliskich , a cała reszta słuzy mu dl wlasnych celów . To też swoisty psychopata , odsyłam do analizy jaki to człek i co to oznacza , a to pozwala mu na bycie twardym i amjacym w d***e cała resztę poza swą rodziną i znajomymi ktorzy go nigdy nie zawiedli , to też konkretny ktoś ! jak coś powie to amen w pacieżu . To pracowity ktos - ktoś kto biedy nie klepie, a u kobiet ma zawsze powodzenie . To dżentelmen ! ktory wie jak sie zachować w kazdej sytuacji i miejscu . To spryciarz . to człek o wielki sercu choc nigdy tego obcy nie dostrzeze i nie zauwazy . im starszy tym lepszy . w łózku - roznie , w kazdym razie temperament i libido wysoce ponad przecietną . Ma zawsze w ciagu swego zycia kilka kobiet , ale co nie znaczy , ze slubnej nie kocha , do zdrady i sexu podchodzi znaczaco inaczej niz wielu . Wojownik , lepiej miec przyjaciela w nim niz wroga , uparty ! mstliwy dla kogos kto mu zaszkodził , pamietliwy na krzywdy wyrzadzone , co jest jego wadą . znakomity pracownik , pracuś , wymagajacy od innych. kochajacy do smierci ....