Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaa1988

Dieta norweska

Polecane posty

Gość zawiedzionaaa1988

Czy ktos stosowal może diete norewska? stosuje ja od srody i do soboty mialam juz 3 kg mniej a najadalam sie tym co bylo w jadlospisie i czasem czulam sie opchana a wczoraj i dzis jestem strasznie glodna bo jadlospis jest ubogi ale sie nie daje, przestrzegam wszystkiego ale ciagle mam tylko 3 kg mniej juz waga mi nie spada :( niby mialo byc 10kg w ciagu dwoch tygodni. a dzis juz 6 dzien czy jakies kobitki tez tak mialy? bo juz mam chec zrezygnowac z tej diety a szkoda bo jestem dumna z siebie ze wszystkich smakolykow sie opieralam ;) Jem raczej wiecej grejfrutow niz zalecano i tylko pollitra wody a zalecane jest 3 litry dziennie czy ta woda ma znaczenie ? Ktos ma jakies doswiadczenie?

Gość gość
tak, woda ma znaczenie....najwiecej sie schodzi w ciagu 5 pierwszych dni.

Gość szwedzkistol
Najlepsze dieta!

Gość zawiedzionaaa1988
Czyli sie nie poddawac****ic wiecej wody ?;) moja rodzinka ciagle robi jak nie spaghetti, pizze, kurczaczki, jableczniki lody i inne smakolyki a ja lakomczuch nigdy sobie nie zalowalam. Teraz nawet kesa nie probuje a troche sie rozczarowalam ze tylko 3kg;) od dzis postaram sie pic wiecej tej wody.

Gość gość
Widac, ze kochasz jedzenie. Ty musisz zmienic myslenie, bo nawet jesli na tej diecie jeszcze zejdziesz 3 kg, to jak ja zakonczysz, to gwarantuje, ze 5 kg masz spowrotem w ciagu tygodnia, max 2...

Gość zawiedzionaaa1988
Nie ukrywam jesc lubie ale dzieki tej diecie mimo ze tylko kilka dni ja stosowalam nauczylam sie jesc male porcje i po zakonczeniu diety postanowilam ze bede jesc normalnie ale malutkie porcje. Nie jestem gruba kazdy mowi ze nie mam sie z czego odchudzac bo wizualnie zle nie jest ale moja waga nawet jak na wysoki wzrost 175cm a 78kg -teraz 75 ale i za duzo.Kiedy karmilam piersia wazylam 62 przed ciaza 68kg a teraz chcialabym chociaz 70 kg ze wzgledu na ubrania

Gość zawiedzionaaa1988
nie licze na to ze bede wazyc tak jak przy karmieniu piersia ale to przy karmieniu nauczylam sie jesc duzo, dziecko doilo przez 2 lata codziennie i w nocy co godzine ja ciagle bylam glodna jadlam ile sie dalo i chudlam a kiedy skonczylam ja karmic to zaczelam jesc normalnie ale nie zalowalam sobie i waga strasznie szybklo zaczela rosnac. Chce zmienic swoje nawyki zywieniowe ale najpierw schudnac te 10 kg zeby miec dalsza motywacje bo jak 1 kg na miesiac chudne to mnie to jakos nie mobilizuje

Gość gość
Uwierz mi, ze sie nie nauczylas jadac mniejszych porcji...zaczniesz jesc normalne jedzenie, to zoabczysz jak szybko waga ci wroci. To co w tej chwili "zgubilas" to woda i puste jelita. niestety taka prawda i wiem to z doswiadczenia. Tylko zmiana stylu zycia....

Gość zawiedzionaaa1988
Zmienilam tez sposob myslenia bo jeszcze do 25 roku zycia mowilam sobie ze jestem za mloda na wyrzekanie sie a teraz w sierpniu bede miec 26 lat i nie wiem jakos zmienil mi sie sposob myslenia. czesciej zwracam uwage na zdrowe jedzeni a cwiczenia. Od srody- moze sie nie przemeczam ale z 10 minut cwicze albo biegam i po zakonczeniu diety postanowilam ze dalej bede sie ograniczac :)