Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannajoannka

POMOCY! Co ja robię źle?

Polecane posty

Gość pannajoannka

Powie mi ktoś co robię źle? Od 2 miesięcy odżywiam się tak, że każdy normalny człowiek schudłby jakieś 5 kg, każdy ale nie JA. Mam 170 cm wzrostu i ważę 57-58 kg, chciałabym ważyć 55. Organizm przyzwyczaił się do mniejszej ilości kalorii, bo zazwyczaj nie przekraczałam 1500 kcal, jak zjem więcej momentalnie to widać. Więc... Śniadanie: 150 ml jogurtu naturalnego, 150 ml serka wiejskiego, garść płatków owsianych, garść otręb żytnich, 2 łyżki powideł własnej roboty (nie mają cukru), odrobinę żurawiny i pestek z dyni Obiad: omlet z mnóstwem warzyw na parze do tego duża ilość pieprzu cayenne/ filet z kurczaka z warzywami i pieprzem cayenne, żadnych ziemniaków, makaronów ryżów, raz w tygodniu kasza jaglana Kolacja: to samo co na śniadanie. Jeżeli jestem głodna jem pomarańcze lub jabłko, piję średnio 10 kubków zielonej lub czerwonej herbaty. Co do alkoholu to średnio raz w tygodniu wino lub whiskey, wcześniej częściej, ale teraz ograniczyłam. Tzw dni rozpusty kiedy zjadłam coś słodkiego/niezdrowego zdarzyły mi się 4 razy, teraz bardzo się pilnuję. Aktywność fizyczna: średnio przez 60 minut codziennie spaceruję, gdzie się da chodzę pieszo. Chciałam zacząć ćwiczyć z Mel B, ale ciężko jest się podnieść z łóżka. Na pewno teraz włączę około 40 minut rowerem, bo jest taka pogoda, że grzech tego nie zrobić. Macie jeszcze jakieś wskazówki? Proszę o rady, bo już nie daję rady... wiem, że "Rzymu od razu nie zbudowali" ale żeby przez 2 miesiące NIC?!

Gość uzytkowniczkafee
Jedz częściej, ale mniej!!

Gość rozowapani
Nie powinnaś tyle pić, bo to spowalnia przemianę materii

Gość pannajoanka
up