Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porażka mojego życia

synek mnie nie poznał mówi że to nie mama płaczę :(

Polecane posty

Synek ma półtora roku. Wyciągnął z szuflady album ze zdjęciami ze ślubu, który był 3 lata temu. Tam gdzie mąż to od razu pokazuje paluszkiem i woła tata! tata! A jak pokazałam mu na zdjęciu siebie i pytam, czy to mama to mówi, że nie :( Na ślubie ważyłam 69 kg, a teraz 89 :(

Gość gość
Jak synek ma 1,5 roku to czas byl schudnac niestety

Gość gość
No trudno, czas się wziąć za siebie a nie płakać, że male dziecko nie poznaje osoby, którą dzieli 20kg :) Dasz radę, tylko zamiast płakać zacznij rozsądną dietę i ćwiczenia. Powodzenia

Tak, był czas...

Gość gość
nic tragicznego się nie stało, będzie duży i wtedy pozna. ale dla dobra związku zdecydowanie powinnaś schudnąć.

Gość gość
Nie masz kobieto innych zmartwień?Myślałam, że się coś stało, że może na dłużej wyjechałas, albo dużo pracujesz. Wez nie przesadzaj.Przytyłaś to i schudniesz.

Gość gość
Jaki był powód,że tak się spasłaś?

Gość gość
no przeciez to tak zawsze jest no my to wiemy ale jest na to i rozwiazanie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Zbliża się lato. Będzie dużo świeżych owoców i warzyw. Zmień dietę, zacznij jeść lekko i zdrowo. Dużo chodzcie na spacery. Poza domem nie będziesz miała czasu jeść. Sama nie zauważysz kiedy zleca ci kilogramy. Tu nie chodzi o dziecko tylko o Twoje zdrowie i dobre samopoczucie.

Gość gość
Mnie dziecko w wieku roku nie poznało , gdy wróciłam od fryzjera. A może fryzura się nie spodobała. Ryczał jak wściekły.