Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdkagda

X Lander X move czy X Q???

Polecane posty

Gość gwiazdkagda

Cześć, Założyłam ten temat bo jak każda mamusia mam ogromny dylemat dotyczący wyboru wózka. Termin porodu mam na 5 maja więc muszę już poważnie zając się zakupem wózka dla córci. Oglądałam wiele wózków różnych firm , kilka razy byłam już w sklepie i rozmawiałąm ze sprzedawcami ale nadal nie umiem podjąć decyzji. Przy pierwszym dziecku miałam xlandera XA i był super ale brakowało mi strasznie braku możliwości przekłądania siedziska spacerówki oraz kompletny brak amortyzacji. W xmove obie te opcje zostały dodane i jest naprawdę super , tylko martwią mnie opinie o tych wadliwych pękających stelarzach, no i nie ukrywam że cena w sklepie wersji 2014/2015 razem z fotelikiem to 2700zł. Opcja xlandera X-Q też ma przekładane siedzisko oraz w miarę dobrą amortyzację , tylko przednie kółka nie są pompowane, ale tutaj na plus jest cena - 3 w 1 kosztuje w sklepie 1780 zł więc tysiąc bym już miała zaoszczędzony:/ Tylko mam od razu pytanie do mam które posiadają właśnie ten model - bo w jednym sklepie widziałam że na koszyku pod wózkiem jest litera X a na internecie jak przeglądam oferty to tego X już nie ma... Czy to jest jakaś różnica w modelu? Sama już zgłupiałam z tym wyborem:(

Gość gość
ja mam model x-move, co prawda używam go dopiero od 2 miesięcy ale jestem bardzo zadowolona, fotelik kupiłam innej firmy więc za wózek z torbą zapłaciłam 2 tyś. Co do stelaża to codziennie wciągam wózek po schodach z dzieckiem i narazie odpukać nic się nie dzieje.

Gość gość
ja nie mam tej firmy ale pomyśl co lepsze mniejsze kółka z przodu na nadchodzącą zimę czy większe ? :) mniejsze mogą grzęznąć w śniegu i spacer może okazać się nie lada wyczynem

Gość gwiazdkagda
XA bardzo dobry i sobie chwaliłam ale to było 4 lata temu , a teraz chciałabym żeby jednak było to siedzisko przekładane przodem i tyłem. Czy któraś z mamuś ma tego nowszego X-Q? Bo mnie interesuje z rocznika 2013 lub 2014 z tym nowszym stelarzem i siedziskiem. Jak Wam się nim jeździ? Ja zimy się nie boje bo obecnie córka przez dwa lata jeździła dodatkowo w spacerówce mamas& papas ora - a tam właśnie były kółka mniejsze gumowe i zimą jakoś szło- pozatym mieszkam w mieście i myślę że tragedi nie będzie. Jednak ta różnica w cenie 1000 zł jest spora. A jeśli chodzi o x-move to faktycznie można kupić za 2 tyś nawet zestaw 3 w 1 ale na allegro a tam boje się go kupić zeby nie trafił się taki powystawowy albo z kiepskim stelarzem :( W sklepie w Gdańsku mają serwis wózków na miejscu i jeśli cokolwiek się dzieje to są w stanie na miejscu go naprawić:(